Kommunikér med videobeskeder, når vi er sammen hver for sig


Flytteguiden • maj 04, 2020

Sponsoreret indhold

 

Adskillige medarbejdere har de sidste mange uger arbejdet fra hjemmekontoret for derved at nedsætte risikoen for at coronasmitte. Det kan skabe nogle udfordringer, hvis man som virksomhed lever af en stærk kontakt til sine kunder. For at fastholde et stærkt kundenetværk må man derfor tænke grundigt over sin markedsføring.


Sociale medier


Er din virksomhed ikke allerede på sociale medier, er det med at få oprettet en profil i en fart. Aktiviteten på sociale medier er forøget under COVID-19, og LinkedIn, Facebook og Instagram er blot nogle af de platforme, man kan bruge til at kommunikere med eksisterende og nye kunder samt samarbejdspartnere. Samtidig er disse sociale medier eminente, når det gælder om at få øjnene op hos nye, potentielle kunder. Brug Instagrams æstetiske værktøjer til at præsentere jeres produkter, lav larm og kampagner via Facebook, og skab dialog med nye samarbejdspartnerne via LinkedIn.


Hjemmesider


Sociale medier er vigtige, men det mest centrale er trods alt virksomhedens egen platform: hjemmesiden. Hvis potentielle kunder finder frem til virksomheden via sociale medier, er det vigtigt, at hjemmesiden spiller, når de klikker ind på den. Er det tid til, at designet får en overhaling, eller at teksterne bliver opdateret? Så snart en gæst bevæger sig ind på hjemmesiden, er vedkommende lidt tættere på at blive en ny kunde. Derfor er det en god idé at annoncere med en rabatkode til et af jeres produkter, som kan friste en mulig kunde, der slår vejen forbi netop jeres hjemmeside.


Nyhedsbreve 


Bruger I ikke allerede nyhedsbreve som en del af jeres markedsføring, er det en god idé at få igangsat dette. Nyhedsbreve kan holde jeres eksisterende kunder opdaterede på, hvad der findes af nye produkter, rabatter og andre beskeder, der kunne være relevante for dem. I denne særlige tid er nyhedsbreve ligeledes en oplagt mulighed for at fortælle kunderne, hvor de kan finde jer, nu hvor I måske ikke er tilstede i jeres fysiske forretning. 


Videohilsner


Sociale medier, hjemmesider og nyhedsbreve er alt sammen yderst relevant, hvis man vil opretholde en god kontakt til sine kunder under COVID-19. Det er afgørende for en virksomhed, at der handles i butikken og værges nye kunder, men dette kan være en anelse sværere, nu hvor corona har sat en stopper for fysiske møder. Heldigvis findes der mange kreative løsninger inden for video markedsføring, der kan give samme effekt, som hvis I sad til et kundemøde. Send en videohilsen til en mulig kunde, hvor I præsenterer jeres virksomhed eller et produkt, der er særligt relevant for netop denne kunde. I kan også bruge videobrocheren til at motivere ansatte internt eller til rekruttering af nye medarbejdere. Videobrochuren kan være svaret på mange problemstillinger – særligt i krisetider.



Tip: Det er ikke kun online, at nye kunder kan værges – potentielle kunder kan også findes offline. I kan få trykt postkort, visitkort eller en brochure og sende ud i postkassen hos relevante modtagere. 


Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: