Byggeprojekter i Århus, Silkeborg og Skanderborg: Flyt til naturskønt område tæt på storbyens kulturliv


Flytteguiden • apr. 30, 2020

Sponsoreret indhold

 

Et gammel ordsprog siger, at man ikke både kan få i pose og i sæk. Men det kan du faktisk, hvis du ønsker en bolig, der både er tæt på byen og befinder sig midt i skøn natur. Flytteguiden har fundet to boligprojekter nær Aarhus, der begge befinder sig i Søhøjlandets skønne natur.


Mange af os ønsker både at være tæt på byen og tæt på naturen, men det kan være svært at finde lige den bolig, der kombinerer de to ting. Der findes imidlertid naturskønne områder med nye projektboliger, der samtidigt er tæt på store byer som Aarhus, Skanderborg og Silkeborg.


Naturskøn oase kun et kvarter fra Aarhus


Tæt ved de charmerende østjyske landsbyer Galten og Skovby midt i Søhøjlandets fantastiske natur ligger boligområdet Skovby Nygaard. Galten og Skovby er tæt forbundne, og der er ingen tvivl om, at det er et godt sted at bo. De to byer går under et fælles motto, der kan læses på et skilt, når man kører ind i Galten fra motorvejen: ”Galten-Skovby: Hvor det gode liv lives”.


Her er der højt til himlen og langt til horisonten. Spritnye boliger spirer lige nu i Skovby Nygaards naturskønne område, hvis omkringliggende enge, skove og rislende bække er de perfekte rammer for udendørsaktiviteter. På trods af de rolige omgivelser ligger området kun 15 minutters kørsel fra Aarhus, der bryder på alt, hvad hjertet begærer af kultur, shopping og gastronomi.


Charmerende landsbystemning tæt på provins og storby


Ønsker du i stedet at bo tættere på de to store provinsbyer Skanderborg og Silkeborg, der hver især både byder på rigt kulturliv og smuk natur, er den charmerende landsby Låsby værd at overveje. Den lille by er nok mest kendt for at have givet navn til den berygtede forretningsmand Låsby-Svendsen, men navnet er da også det eneste, byen stadig har at gøre med ham. I dag har byen alle muligheder for at blive det næste store vækstområde i Skanderborg kommune.


Byen er en del af Søhøjlandets fantastiske natur og samtidigt tæt på motorvejsnettet. På Silkeborgvej i Låsby er DinBoli i færd med at bygge 10 lejligheder i forskellige størrelser, der hver især har vestvendte altaner, hvor aftensolen kan nydes. Lejlighederne er tæt på alle landsbyens faciliteter som park, skole, indkøb og fritidsaktiviteter. Samtidigt er der kun 15 minutter i bil til de charmerede provinsbyer Skanderborg og Silkeborg, og 30 minutter væk ligger storbyen Aarhus. 


Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: