Skip to the content

Sydtrafik

Tønder Sydtrafik

Sydtrafik – vi kører for dig

Vi koordinerer den kollektive trafik i den jyske del af region Syddanmark, så alle har et transporttilbud i deres hverdag. I byerne er det de gule bybusser, der får folk til skole og på arbejde, mens det på de længere strækninger er de blå regionale busser som fragter passagerer helt fra Vejle i nord til Sønderborg i syd – fra Esbjerg i vest til Aabenraa i øst.

Du kan se alle køreplaner på Sydtrafik.dk (www.sydtrafik.dk), og på Rejseplanen (www.rejseplanen.dk) har du mulighed for at planlægge din rejse hele vejen fra din bopæl til dit bestemmelsessted.

Køb billet

Rejsekortet er din nemmeste vej til den billigste billet i Sydtrafiks busser, og med en tank-op-aftale er du altid klar til at køre. Hvis du rejser hver eneste dag, kan et pendlerkort være den bedste løsning for dig, og du kan læse meget mere om de forskellige muligheder på sydtrafik.dk/billetguide (https://www.sydtrafik.dk/billetter-og-priser/billetguide)

I Sydtrafik App’en (https://www.sydtrafik.dk/billetter-og-priser/billetter-og-kort/mobilbillet) har du mulighed for at købe enkeltbilletter, kampagnebilletter og pendlerkort, og du kan også købe billetten kontant hos buschaufføren.

Flextur

Bor du et sted hvor bussen ikke kører så tit, så kan du altid benytte Flextur. Du bestiller din tur senest to timer før afgang, og du kan blive kørt fra dør til dør. Flextur er et fleksibelt supplement til busserne, hvor du kører i mindre vogne sammen med andre passagerer. Læs mere om Flextur (https://www.sydtrafik.dk/flextrafik/flextur).

Åbningstider:

Mandag 07:30 - 16:30 
Tirsdag 07:30 - 16:30 
Onsdag 07:30 - 16:30 
Torsdag 07:30 - 16:30 
Fredag 07:30 - 16:30 
Lørdag Lukket
Søndag Lukket