Skip to the content

Svendborg Børnebiksen

Børnebiksen - privat vuggestue og skovbørnehave

Børnebiksen er en privat institution med fokus på natur, bæredygtighed og bevægelse. Vi er en mindre enhed med plads til 14 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn. Børnebiksen er centralt beliggende i det østlige Svendborg, og vi er tæt på by, vand og skov.

Vi råder over et naturområde, der ligger få hundrede meter fra børnehaven. Vi er i skoven flere gange om ugen året rundt, og det giver sunde børn og trivsel blandt både børn og voksne.

Du slipper for at smøre madpakker de fleste dage, da vi har madordning, der sørger for morgenmad til de tidlige, formiddags-frugt, frokost og eftermiddagsmad. Kun to dage om ugen har børnene frokost-madpakke med.

Vuggestuen

Vuggestuen holder til i lyse og rummelige lokaler, hvor der både er plads til fællesskab og leg i mindre grupper. Vi har plads til 14 børn i alderen 0-2 år.

I dagligdagen har vi et tæt samarbejde med børnehaven, ligesom vi også har selvstændige projekter og temaer. Vi arbejder blandt andet med rytmik, “krible-krable-dyr” og udplantning af frø og spirer.

I vores hverdag prioriterer vi tryghed og omsorg til hvert enkelt barn og hele børnegruppen.

Børnehaven

Vi prioriterer bevægelse og udeliv i alle aktiviteter og projekter året rundt.

Vi råder over et naturområde, der ligger få hundrede meter fra børnehaven. Det er ofte her, vi går hen, når vi bevæbnet med refleksveste og rygsækkene tager på tur. Andre dage er det byen, grusgraven eller det lokale plejehjem, der danner rammen om dagens aha-oplevelser.

Både i vuggestuen og i børnehaven kommer dit barn til at møde kompetente og kærlige voksne, der har fagligheden og hjertet på rette sted.

Åbningstider:

Mandag 06:30 - 16:30 
Tirsdag 06:30 - 16:30 
Onsdag 06:30 - 16:30 
Torsdag 06:30 - 16:30 
Fredag 06:30 - 16:30 
Lørdag Lukket
Søndag Lukket