Skip to the content

Kerteminde Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø finder du i Kerteminde Kommune. Her er der masser af oplevelser for både store og små.


Indbyggere

23.812


Areal

206,74 km²


Det kalder de sig 

Kertemindere


Borgmester

Kasper Ejsing Olesen (S)

Besøg områdets solstråler

Bøgebjerg

Hvis du slapper bedst af med en fiskestang i hånden og vind i håret, er Kerteminde Kommune et oplagt besøgsmål. Her finder du nemlig nogle af de bedste fiskepladser på Fyn. Besøg f.eks. Bøgebjerg, en dejlig fiskeplads, hvor der er et varieret havmiljø, hvilket skaber spændende oplevelser.

Vikingelevn

Tæt ved Kerteminde Fjord finder man den gravhøj, hvor Ladbyskibet, der i vikingetiden blev brugt til begravelse, blev fundet i 1935. Stedet udgør nu et museum, Vikingemuseet Ladby, der ejes af Nationalmusset.

Romsø

Romsø er en ø uden beboere, men til gengæld med et rigt dyre- og planteliv. Derudover finder du ingen biler på øen. Romsø er med andre ord et sted, man med fordel kan besøge, hvis man har brug for at trække stikket og mærke naturen helt tæt på. Man kan tage med Romsø Båden fra Kerteminde.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Kerteminde Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Kerteminde Kommune.

Mød en lokal

"Jeg synes, det er kendetegnende for vores kommune, at vi passer på hinanden og er opmærksomme på hinanden. Derudover er det selvfølgelig vores dejlige natur, som altid er tæt på, nærmest uanset hvor i kommunen, du befinder dig."

- Christina Vester er 54 år og har boet i kommunen hele sit liv.