Skip to the content

Fredericia Kommune

Hvis du lige er flyttet til Fredericia Kommune, kender du højest sandsynligt ikke byerne eller området særlig godt. Det samme er sikkert gældende, hvis du har et feriehus i området og bor i den anden ende af landet.


Indbyggere

51.377


Areal

133,57 km²


Det kalder de sig 

Fredericianere


Borgmester

Jacob Bjerregaard (S)

Besøg områdets solstråler

Fredericia Vold 

Oplev den historiske side af Fredericia. Det centrale Fredericia er omkranset af Fredericia Vold, der er et mægtigt fæstningsværk. Volden stammer helt tilbage fra 1650'erne og er Nordeuropas største og bedste bevarede fæstningsanlæg. Foruden at være en stor del af byens historie er det i dag en af landets største byparker, der indbyder til en oplevelsesrig gåtur.

Gæster og fester

Tag ned og oplev den store velkomst at de mange store krydstogtskibe, der hvert år lægger til kaj i Fredericia Havn. Når de gør, går det ikke stille for sig - det fejres med festdage i gaderne. Når krydstogtgæsterne ankommer til Fredericia, bliver de mødt af en by med liv i gaden, aktiviteter på Kajen og kanonsalut.

Oplev naturen

Hannerup Skov, Fuglsang Skov og Eritsø Mose er et 150 hektarstort område med skov, der ligger tæt på byen. Kom ud og nyd naturen. Gå eller løb en tur i området på de afmærkede ruter, mens du nyder det rige dyre- og planteliv.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Fredericia Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Fredericia Kommune.

Førende og lokale ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig

Flytteguiden samarbejder med førende ejendomsmæglere i kommunen, hvilket betyder, at du også kan finde Flytteguiden-brochuren hos dem, inden du flytter til kommunen. Ejendomsmæglerne har ligeledes alle et stort lokalkendskab, og de står alle klar med gode råd og hjælp til dig som ny borger i kommunen. Kontakt derfor nedenstående lokale ejendomsmæglere, hvis du vil vide mere om kommunen, og hvis du står og mangler dit nye drømmehus og starten på et nyt kapitel.

Velkommen til LokalBolig Fredericia
Hos LokalBolig Fredericia skal en bolighandel være den bedst mulige oplevelse for både køber og sælger. Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker, og vi står til rådighed 7 dage om ugen. At vælge ejendomsmægler handler i virkeligheden om at have den rigtige mavefornemmelse. Vi vil gerne have, at du føler dig tryg fra start til slut. Læs mere om os via linket nedenfor

LokalBolig Fredericia

Fotos venligst udlånt af Visit Lillebælt/Fredericia