Skip to the content

Faaborg-Midtfyn Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø. Faaborg-Midtfyn Kommune er både et natur- og kulturskønt område med masser af oplevelser for hele familien.


Indbyggere

ca. 51.809


Antal byer

9


De hedder 

Faaborgenser 


Borgmester

Christian Thygesen (V)

Besøg områdets solstråler

De Sydfynske Alper

Svanninge Bakker, også kend som Svanninge Bjerge og Sollerup Skov, dækker tilsammen ca. 1.000 hektar. I området kan børn og barnlige sjæle boltre sig på en af landets største naturlegepladser.

De Japanske Haver

Gå på opdagelse i udsigts-, vand-, gård-, tempel- og meditationshaven og nyd den rekreative ro og idyl i naturen. Afslut dagen med en japansk inspireret ret i caféen, som åbner kl. 17.00

Egeskov Slot

Her er masser at opleve, om du er barn eller voksen. Omkring det smukke renæssanceslot ligger haven, hvor du kan gå på opdagelse på legepladsen, i hækkelabyrinter, prøve Tree Top Walking, se udstillinger med alt fra veteranbiler til dukkehuse.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Faaborg-Midtfyn Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Faaborg-Midtfyn Kommune. Martin.

Mød en lokal

"I Faaborg skal man ikke planlægge at bruge naturen – den er lige for næsen af dig. Derudover har det overrasket mig meget positivt, hvordan menneskene her i Faaborg tager imod nytilflyttere og folk, de møder på deres vej. Her er der engagement, og man interesserer sig for hinanden og spørger ind til hinanden. Når jeg følger drengene i skolen, så hilser vi godmorgen. Selvom vi har boet i kommunen i et år, kommer folk stadig og spørger, hvordan vi har det, og om vi er faldet godt til. Det er dejligt med  oprigtig interesse og imødekommenhed – her involverer folk sig faktisk i hinanden."

Rikke er 44 år og slikmutter. Hun har boet i Faaborg Kommune i et år.

Fotos: Faaborg-Midtfyn Kommune