Skip to the content

Næstved Kommune

Gå på opdagelse i Sydsjællands Hovedstad, dyk ned i kulturelle tilbud og tag del i lokal- og foreningslivet. Her finder du en spændende kommune, der bugner af tilbud.


Indbyggere

83.143


Areal

678,56 km²


Det kalder de sig

Næstvedere


Borgmester

Carsten Rasmussen (S)

Mød en lokal

”Næstved Kommune er en dejlig stille og rolig kommune med gode muligheder for børnefamilier og mange fine kulturelle oplevelser for både børn og voksne."

Maria er 26 år og ergoterapeut. Hun er født og opvokset i Næstved Kommune.

Besøg områdets solstråler

Fruens Plantage 

Gå ikke glip af Fruens Plantage, hvor der er oplevelser for alle aldre. Børn og barnlige sjæle kan få timer til at gå med at gå på opdagelse i skoven og lege på legepladsen. Andre nyder bare roen og skovens udstråling og skønhed, der ændrer sig med årstidernes skiften. I kan også forlænge opholdet med en overnatning i shelter, som ligger i Fruens Ly i midten af plantagen. Her er der også bålplads, borde og bænke.

Herlufholmskoven

Har I brug for at komme ud og nyde ro og fordybelse i naturskønneomgivelser, så besøg Herlufsholmskov. De anlagte stisystemer er lavet i samarbejde med Hjerteforeningen og fører jer rundt i hele anlægget, hvor man kommer tæt på både vand, buske og træer. Dyrelivet stortrives, og trods byens nærhed kan I opleve både rådyr, natugler, flagspætter, spætmejser, træ­­løbere og mange flere.

Vandtårnsbakken

Mellem Næstved og Mogenstrup ligger Danmarks største Ås, som er skabt af aflejringer af smeltevand fra istiden.  Her kan I pakke en madkurv, snørre nogle gode vandrestøvler og bestige Vandtårnsbakken. I kan nyde den udsøgte udsigt fra toppen, naturen og om vinteren tage en hæsblæsende tur ned ad bakken i kælk.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Næstved Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Næstved Kommune.