Skip to the content

Holbæk Kommune

Find fornyet energi i smukke naturomgivelser, dyk ned i kulturelle tilbud og bliv en del af et nærværende foreningsliv. Holbæk Kommune en perle for voksne såvel som børn.


Indbyggere

71.541


Areal

578,33 km²


Det kalder de sig

Holbækkere


Borgmester

Christina Hansen (S)

Mød en lokal

”Jeg synes at der hviler en rummelighed over Holbæk som kommune. Der er plads til os alle. Vi er alle forskellige, og der er rig mulighed for at bosætte sig så det passer lige til ens eget temperament - hvad enten det er i smukke naturomgivelser eller i Holbæk midtby. Jeg synes at det er dejligt at vi hilser på gaden, selvom vi ikke kender hinanden - og at man har en følelse af, at vi passer på hinanden.”

- Susan Mortensen er 35 år og arbejder som salgskoordinator. Hun har boet i Holbæk Kommune i 20 år.

Besøg områdets solstråler

Orø

Øen Orø ligger i bunden af Isefjorden lige ud for Holbæk, og du kan tage færgen til Orø. På Orø kan nyde roen og naturen, mens du vandrer på trampestuerne, cykler en tur, prøver heldet med fiskestangen, snupper en dukkert eller tager på øens kulturhistorisk museum. Orø er fuld af gode oplevelser. Tag en tur rundt på en af øen fem afmærkede trampestier, hvor der er opstillede bænke langs med ruten, så du kan tage et hvil undervejs.

Timianparkens Legeplads

Pak en madkurv og tag børnene med på jungleeventyr i den østlige del af Holbæk. Naturlegepladsen i Timianparken er nemlig lavet med inspiration fra junglen, hvor børn i alle aldersgrupper kan få timer til at gå med ”jorden er giftig”. Her kan de komme rundt på hele legepladsen med edderkoppespind, slange, gangbro, svævebane og meget, meget mere.

Strandparken i Holbæk

Strandparken er en af kommunens smukkeste og mest historiske parker. Her finder I også byens største legeplads, hvor både børn og barnlige sjæle kan få timer til at gå. Haven er anlagt i romantisk stil, hvor man i ro og mag kan spankulere rundt på de snoede stier og nyde den afvekslende beplantning og den bjergtagende udsigt over fjorden. Er I friske på en dukkert, kan I besøge Søbadet Venedig, som byder på et væld af vandaktiviteter for børn og voksne med bl.a. klatrevæg, vipper, vandrutsjebane vandtrampolin mm.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Holbæk Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Holbæk Kommune.