Skip to the content

Greve Kommune

Naturskønne omgivelser, et sprudlende kulturliv og visioner om en hverdag med mere motion. Bruger du blot 23 minutter i S-toget befinder du dig i indre København.


Indbyggere

50.558


Areal

60,31 km²


Det kalder de sig 

Grevegensere


Borgmester

Pernille Beckmann (V)

I Greve kommune kan du finde glade børn med deres mor i naturen. Gitte Marina Siggaard

Mød en lokal

"Jeg har altid følt mig velkommen i Greve Kommune, og jeg synes, folk er meget imødekommende, kærlige, venlige og smilende i stor stil. Her tænker man på sin næste, og man hjælper gerne, hvor man kan. Der er desuden gode skoler og institutioner m.m."

- Freja Høj Nielsen er 35 år og arbejder som assistent hos Pilborg Optik. 

Besøg områdets solstråler

Mosede Fort

I 1913 startede opførelsen af et kystværk i Mosede. Det blev navngivet Mosede Fort og havde til formål at beskytte Køge Bugt mod tysken. I dag fungerer fortet som et museum, hvor du kan mærke historiens vingesus. Desuden afholdes alskens kulturelle events på fortet – lige fra Sankt Hans til modeshows og teaterforestillinger.

 

ARKEN

Hvis du er kunstinteresseret, skal du ikke bevæge dig langt uden for kommunen for at opleve kunst og arkitektur i topklasse. Lidt uden for Greve, i Ishøj, ligger ARKEN et kunstmuseum med mange permanente samlinger af dansk, nordisk og international kunst. Der er også særudstillinger, der løbende udskiftes.

Hedeland 

I udkanten af Greve Kommune ligger Hedeland, som er en smuk naturpark. Her finder du aktivitetsmuligheder i form af legepladser, powerfitness-baner og en minijernbane. Naturparken har også Danmarks største udendørsscene, hvor du bl.a. kan opleve opera til arrangementet Opera Hedeland i august.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Greve Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Greve Kommune.