Skip to the content

Vesthimmerland Kommune

Unikke oplevelser i en skøn natur, historiske vingesus og et nærværende lokalmiljø. Vesthimmerlands Kommune nærer både visionerne og traditionerne.


Indbyggere

36727


Areal

768,14 km²


Det kalder de sig

Himmerlændinge


Borgmester

Per Bach Laursen  (V)

Besøg områdets solstråler

Overnat på Lovns Halvø

Pak rygsækken og soveposen, for på Lovns Halvø er der en alletiders naturlegeplads, hvor der også er mulighed for overnatning i bivuak. Søger man et naturområde, som skiller sig ud fra typiske danske skove, er der på Lovns flere skove med egekrat, som minder om en rigtig troldeskov.

Vildsted Sø

Søen er den største i Vesthimmerland, og er tilgængelig for offentligheden via stier, bådebroer og udsigtstårne. I området vil du kunne opleve et rigt dyre- og fugleliv med rigtig mange ynglepladser. Der er en anlagt en sti omkring søen på 22 km, som er velegnet til at vandre, cykle eller ride på.

Ertebølle

Under udgravninger i slutningen af 1800-tallet fandt man en køkkenmødding og en boplads med affaldslag fra den ældre stenalder i naturområdet Ertebølle, hvilket senere gav navn til Ertebølle-kulturen. Bopladsen og køkkenmøddingen er siden blevet rekonstrueret og ligger nu sammen med Stenaldercenter Ertebølle.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Vesthimmerland Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Vesthimmerland Kommune.

Vesthimmerlands Kommune, familie, glad, kærester, mand og kone, havet, natur, kærlighed

Mød en lokal

"Vi er et par skønne tosser, der nyder livet og er stolte af at være herfra. Heroppe passer vi på hinanden, og er venlige og opmærksomme på hinanden. Borgerne er som personlige guides for både tilflyttere og turister: Vi sørger for, at de føler sig trygge her. Når der kommer tilflyttere til, inviterer vi dem derfor også gerne ind i foreningerne – alle er velkomne, og vi går ind for mangfoldighed."

- Holger Pedersen er 64 år gammel. Han er formand for Løgstør Muslingefestival og har boet i Vesthimmerlands Kommune i 35 år.

Førende og lokale ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig

Flytteguiden samarbejder med førende ejendomsmæglere i kommunen, hvilket betyder, at du også kan finde Flytteguiden-brochuren hos dem, inden du flytter til kommunen. Ejendomsmæglerne har ligeledes alle et stort lokalkendskab, og de står alle klar med gode råd og hjælp til dig som ny borger i kommunen. Kontakt derfor nedenstående lokale ejendomsmæglere, hvis du vil vide mere om kommunen, og hvis du står og mangler dit nye drømmehus og starten på et nyt kapitel.

Mere for pengene i Vesthimmerland!

Her får I flotte naturoplevelser, hyggelige havnemiljøer, gode handelsbyer, flere uddannelsesmuligheder og et stort udvalg af fritidsaktiviteter – det hele blot 50 min. fra Aalborg! Mæglerfirma Asger Larsen har et flot udvalg af ejendomme, og uanset om I leder efter villa, fritidshus eller landejendom, så hjælper vi jer med at finde det helt rette!

Mæglerfirmaet Asger Larsen

Foto: Vesthimmerland Kommune