Skip to the content

Jammerbugt Kommune

Fantastiske naturomgivelser, innovative miljøer og en masse næring til den kulturelle sult. Jammerbugt Kommune er stedet for både visioner og traditioner.


Indbyggere

38.324 


Areal

866,25 km²


Det kalder de sig

Jammerbugtboer


Borgmester

Mogens Gade (V)

Besøg områdets solstråler

Klim Strand

Klim Strand ligger i den vestlige del af Jammerbugt. Klim Strand er en dejlig badestrand, der er smukt omgivet af klitter. Området står uberørt og billedskønt, og med gode vindforhold er stranden også populær blandt windsurfere.

Gjøl Havn

Gjøl Havn er en hyggelig havn, der ligger i den modsatte ende af kommunen. Fra havnen kan du nyde den fantastiske udsigt over Limfjorden, mens du får en is i den lille cafe.

Kettrup Bjerge

Kettrup Bjerge, der er et bakket naturområde, er populært blandt motionister. Den højeste bakke, Ørnbjerg, rager 43 meter op over landskabet, og herfra er der en god udsigt over hele området. Oplev både enge og et smukt kuperet terræn i Kettrup Bjerge.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Jammerbugt Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Jammerbugt Kommune.

Mød en lokal

"Vi bor i en kommune, der er meget innovativ, når det gælder erhvervslivet. Der skabes mange nye arbejdspladser, og folk har mulighed for at få tag over hovedet både i de mange nye lejligheder, der bygges i centrum, men også i de nye bydele i udkanten, der skyder op med jævne mellemrum."

- Lene Mortensen er 51 år og ledig. Lene har boet i kommunen i 31 år.

Fotos: Jammerbugt Kommune