Skip to the content

Hjørring Kommune

Find fornyet energi i smukke naturomgivelser, dyk ned i kulturelle tilbud og bliv en del af et nærværende og aktivt foreningsliv. Viborg Kommune er en sand perle i midten af Jylland.


Indbyggere

ca. 64.665


Areal

927,34 km²


Det kalder de sig

Hjørringenser 


Borgmester

Arne Boelt (S)

Besøg områdets solstråler

Rubjerg Knude

Rubjerg Knude er et fantastisk natur- og kulturområde med vandreklitter, tilsandede ruiner og vindblæst natur. Derudover finder man en udstilling i den gamle strandfogedgård, der fortæller historien om Rubjerg Knude. Gå en tur fra Strandfogedgården og til ruinen af Rubjerg Gl. Kirke eller forbi Rubjerg Knude Fyr.

Tversted Klitplantage

Tversted Klitplantage er den ældste af Nordjyllands plantager. Plantagen blev anlagt for at inddæmme den store sandflugt, der fandt sted i 1800-tallet. I plantagen ligger de smukke Tverstedsøer med åkander, gråænder og blishøns. Plantagen ligger meget smukt ud til kysten og den populære Tversted Strand, som er en rigtig god badestrand.

Børglum Kloster

Børglum Kloster er et velbevaret og historisk kloster beliggende i Vrå ikke så langt fra Løkken. Ved klostret er der en gammel domkirke tilbage fra 1200-tallet, hvor der stadig afholdes gudstjeneste hver søndag. Derudover er der ofte historiske og kunstneriske udstillinger i klosteret, som er værd at besøge.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Hjørring

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Hjørring Kommune.

Mød en lokal

"Jeg synes, at noget af det mest kendetegnende for Hjørring Kommune er det brede udvalg inden for mange områder. Uanset hvad du har brug for, er der altid flere muligheder - og det er uanset, om det er indkøb, sport eller kulturoplevelser."

- Vivi Larsen er 46 år, og har boet i kommunen næsten hele livet