Skip to the content

Brønderslev Kommune

Fantastiske naturomgivelser, dyk ned i kulturelle tilbud og bliv en del af et nærværende foreningsliv. Brønderslev Kommune en geografisk perle.

Fandt du ikke det, du søgte? Husk, at du altid kan besøge bronderslev.dk eller www.borger.dk for yderligere information.

indbyggere

Indbyggere

36.304

antal

Areal

36.304 km² 

navn

De kalder sig

Brønderslevboer

borgmester

Borgmester

Mikael Klitgaard (V)

Besøg områdets solstråler

Jussi Adler-Olsen

Den verdenskendte krimiforfatter Jussi Adler-Olsen er opvokset i Lægehusene ved Psykiatrisk Sygehus i Brønderslev, hvor hans far var overlæge. Faktisk er hans særlige pen for det dystre og mørke krimiunivers påvirket af hans opvækst, hvor han fik en unik indsigt i en ellers lukket verden.

Lunken Pajhede Skov

I Lunken Pajhede Skov er der masser af liv og natur. Herude finder du også Brønderslev Naturskole, hvor der afholdes mange arrangementer året rundt. Lunken er et oplagt sted for hele familien, hvor der er legeplads for de mindste, smukke, afmærkede vandreruter og shelters, hvor du kan overnatte.

Projekt Løgfrø

Med ’Projekt Løgfrø’ kan du på Lille Østergaard hos landmand Kjeldgaard flytte ud i naturen om natten og komme helt tæt på den fredede og sjældne Løgfrø. Dette er en anderledes, men også komfortabel naturoplevelse med de opførte stisystemer, shelters, muldtoilet og bålplads.

Brønderslev Kommune Malene

Mød en lokal

"I Brønderslev Kommune er der en stor lokal støtte. Fx fik vi sammen samlet ind til julelys i december måned. Det var en vigtig prioritet hos Brønderslevs borgere, og det satte straks gang i en fællesskabsfølelse. Den lokale handel er også meget livlig. Derfor har vi mange spændende tøjbutikker, smykkebutikker, butikker der sælger personlig pleje og ikke mindst hyggelige specialforretninger."

- Malene Rejnert Bagger er 27 år gammel og arbejdssøgende folkeskolelærer. Hun har boet i kommunen i knap to år. 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Brønderslev Kommune 

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Brønderslev Kommune.

Fotos: Brønderslev Erhverv & Turisme