Skip to the content

Randers Kommune

Gå på opdagelse i Randers Kommunes smukke natur, dyk ned i kulturelle tilbud og involver dig i foreningslivet. Her finder du en spændende og nærværende handels by.


Indbyggere

97.805


Areal

748,2 km²


Det kalder de sig

Randrusianere


Borgmester

Torben Hansen (S)

Besøg områdets solstråler

Lyshøj Mølle

Den gamle mølle var i funktion frem til 1968. Møllen ligger højt i et bakket landbrugslandskab med en god udsigt, og der er flere gode vandreruter i området, som blandt andet også tager dig med gennem Havndal og ud til Udbyover Sø.

Memphis Mansion

Memphis Mansion i Randers er en kopi af Elvis’ hus Graceland i USA og drives som restaurant, selskabslokale, souvenirshop og Elvis-museum. Stedet er skabt af Henrik Knudsen i 2006, og i 2011 blev stedet åbnet for besøgende - men stor succes.

Fussing Sø

Fussing Sø er en langsø med god vandkvalitet. Søen er fredet, men badning i søen er tilladt fra badepladsen. På halvøen Gammelhave i Fussing Sø kan du se ruinerne af den gamle borg Fussingø. Det nuværende Fussingø Slot ligger lidt nord for søen.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Randers Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Randers Kommune.

Mød en lokal

”Jeg oplever god humor og sammenhold i Randers Kommune. Jeg oplever også, at folk altid smiler og hilser, når jeg bevæger mig rundt i mine løbesko.Randers by har ikke et godt ry, men det forstår jeg ikke. Jeg synes, byen oser af idræt på både hygge og topplan, iværksætteri, virksomheder og gode erhvervsnetværk."

Lone er 38 år og sygeplejerske. Hun er født og opvokset i Hornvæk ved Randers.