Skip to the content

Odder Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø. Odder Kommune er stedet for både visioner og traditioner.


Indbyggere

22.844


Areal

225,04 km²


Borgmester

Uffe Jensen (V)

Besøg områdets solstråler

Tunø

Naturen på Tunø er påvirket af øens milde klima, og der vokser blandt andet morbærtræer og figenbuske på øen. Der er gode forudsætninger for et aktivt friluftsliv på øen, der har mange afmærkede cykel- og gåruter. Det tager en time at komme til Tunø med færgen fra Hou, og du skal huske at tage din cykel med, da Tunø er en bilfri ø.

Bryllupsskulpturen

Bryllupsskulpturen ved Odder Museum er en fin oplevelse for forelskede par, der ønsker at gøre en permanent gestus. På den flotte skulptur kan forelskede og nygifte par hænge deres egen hængelås med tilhørende indgravering. Hængelåsen bestiller man hos Odder Museum.

Naturlegepladsen i Eventyrskoven

I Silkeborg er de vilde med kunst. Det skyldes bl.a., at den verdenskendte kunstner Asger Jorn kommer fra byen. En stor del af bysbarnets brogede kunstkarriere kan opleves på Museum Jorn, der ligger nær Remstrup Å i Silkeborg.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Odder Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Odder Kommune.

Odder kommune Kenneth og Rikke

Mød en lokal

”Vi synes generelt, at kommunen er præget af sammenhold og fællesskab, hvor man hjælper hinanden. Samtidig er mentaliteten ret jordnær og usnobbet. Her er god lokal opbakning til lokale projekter og iværksætteri. Brug byen i stedet for at tage til Aarhus. Her er masser af tilbud, og man behøver ikke kede sig.”

- Rikke og Kenneth har boet i Odder Kommune siden 2015.