Skip to the content

Holstebro Kommune

Holstebro Kommune byder på smukke landskaber, spændende seværdigheder og mange kulturtilbud.


Indbyggere

58.591


Areal

801,55 km²


Det kalder de sig

Holstebroere


Borgmester

H.C Østerby (S)

Besøg områdets solstråler

Borbjerg Mølle Kro

Ved Borbjerg Mølle Kro kan du finde mange gode faciliteter såsom Tarzanbane, udendørs fitnessbane,  vandrestier, legeplads, sø, lamaer, emuer, næseaber, æsler mv. Der er mange muligheder ved Borbjerg Mølle Kro og her kan du afsætte mange timer. Her er der rig mulighed for, at prøve dig selv af på tarzanbanen og konkurrerer internt med hinanden

Husby Klitplantage

På med vandreskoene og afsted på en 15 km lang vandrerute, der byder på både hav, fjord, klithede, parabelklitter, skov og en lille, hyggelig fjordhavn. Dette er en af de smukkeste, danske vandreruter og er endda certificeret som ”Premiumweg” af den tyske vandreforening, Deutsches Wanderinstitut. Bemærk, at ruten foregår i meget kuperet terræn, hvor du kan opleve alskens former for dyre- og planteliv.

Anlægget i Holstebro

Anlægget er byens centrale grønne område, hvor mange søger til som samlingssted. Gennem anlægget er der lagt stier, der gør det nemt at komme rundt og opleve de forskellige naturtyper. Fisketrappen tiltrækker sig meget opmærksomhed med lyden af det brusende vand og de åbne græsarealer indbyder til en medbragt kurv, man kan sidde og nyde. Anlægget er en ideel ramme for et aktivt friluftsliv.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Holstebro Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Holstebro Kommune.

Mød en lokal

”Holstebro by er en meget gammel by, hvor handel med fremmede blandt andet har givet den kultur, der præger byen i dag. Vi gør vores bedste i vores arbejde og er stolte af det, vi laver, men uden at prale af det. Selv om byen er en gammel jysk by, skal man ikke have boet her i fem generationer for at blive accepteret. Hvis vi føler, at vi kan stole på folk, og at man viser, at man kan lide vores værdier og gerne følger dem selv, så siger vi velkommen til. Kommunen er præget af mangfoldighed og det gør at kommunen er dejlig at bo i."

Anette er 53 år og sygemeldt lægesekretær. Hun har boet i kommunen siden 1969.