Skip to the content

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk gemmer på skønne områder, spændende kultur og masser af oplevelser for både store og små. Tag en tur i Dyrehaven, eller besøg alle de mange slotte, der befinder sig i kommunen - muligheder er der nok af!


Indbyggere

ca. 55790


Antal byer

7


Borgmester

Sofia Osmani (K)

Mød en lokal

"Lyngby-Taarbæk Kommune er en grøn kommune med mange muligheder for hygge og samvær både i naturen og i byen på caféer etc. Vi er en kultur­kommune - Biblioteket har ofte udstilling­er og oplæsninger og på Sophien­holm kan man finde flotte udstillinger. Der er altid liv i Lyngby – fester og marked­er om sommeren og jule­parader og andre begivenheder i de koldere måned­er."

- Majbritt Koch Pedersen er 46 år og har boet i kommunen siden 2008

Besøg områdets solstråler

Letbane

Der er et stort og spændende anlægsarbejde i gang i Lyngby-Taarbæk Kommune. Det er nemlig besluttet, at en letbane i 2025 skal køre imellem Ishøj og Lundtofte nord for Lyngby. Letbanen, der får navnet Hovedstadens Letbane, ventes at skulle betjene 13-14 millioner passagerer om året.  

Bondebyen

Der liger mange ældre bygninger i Lyngby-Taarbæk Kommune. Den ældste bygning er Lyngby Kirke, der er fra omkring 1150, men i Bondebyen, der er et område med gamle huse, finder man massevis af ældre bygninger. Bondebyen betegnes som Københavnsegnens bedst bevarede landsby.

Dyrehaven

Dyrehaven er et af de største naturområder i kommunen og ét af de mest besøgte i Danmark. Arealet, der måler imponerende 1000 ha, rummer et smukt og alsidigt landskab med søer, bakker og skov foruden et imponerede dyreliv. Man kan tilgå skoven både på gåben, cykel eller til hesteryg – og når man besøger dyrehaven, kan man i samme ombæring besøge Eremitageslottet.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Lyngby-Taarbæk Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Lyngby-Taarbæk Kommune.