Skip to the content

København og Frederiksberg

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø. Københavns Kommune er stedet for både visioner og traditioner.


Indbyggere

632.340


Areal

90,10 km²


Det kalder de sig

Københavnere 


Borgmester

Lars Weiss (S)

Mød en lokal

"Der er mange ting, der kendetegner Københavns Kommune, men nogle af dem er: mange cykler, mange mennesker, høje huspriser og de mange identiteter. Noget af det fede ved København er, at hver bydel har sin egen identitet og sit eget centrum. Byen har altså flere midtpunkter og ikke bare ét, og det skaber nogle gode kulturer."

- Nanna Moesgaard Hansen er 28 år og har boet i kommunen i 7 år. 

Besøg områdets solstråler

Botanisk Have

Botanisk Have er et stort, smukt naturområde i midten af København. Haven, der er en del af Statens Naturhistoriske Museum, er velbesøgt og elsket blandt byens borgere. Tag på tur i den frodige have, hvor du finder Danmarks største videnskabelige samling af planter, over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter og meget mere.

Christiania

Christiania er området, man ikke kommer udenom. Fristaden Christiania står med sit grønne landskab i kontrast til det omkringliggende København og er klart et besøg værd. Området er kendt for at være alternativt, grønt og bilfrit og byder på mange forskellige ting at se. Du kan opleve det berygtede Pusherstreet, kreative huse, gallerier, spændende spillesteder, workshops, men også en smuk natur.

Amager Strandpark

Amager Strandpark er den største strand i København og ligger kun 5 km fra centrum. Strandparken er med et stort udbud af vandsport, strandbaner med fx beachvolley, stisystemer velegnet til både løb, rulleskøjter og cykler det perfekte sted for udendørsaktiviteter. Du kan naturligvis også bade på den store, børnevenlige sandstrand eller Lagunen, der er en tilbygning fra 2005.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i København og Frederiksberg Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i København og Frederiksberg Kommune.