Skip to the content

Hillerød Kommune

Gå på opdagelse i det sprudlende kulturliv, tag på rekreation i den smukke natur eller dyrk de mange forskellige tilbud om sport, kreativitet og hygge. Hillerød Kommune er en perle for både små, unge og store.


Indbyggere

51.183


Areal

213,46 km²


Det kalder de sig

Hillerødanere


Borgmester

Kirsten Jensen (S)

Besøg områdets solstråler

Klovneløb

Med mere end 1.000 deltagere lægger Hillerød Kommune asfalt til landets største Klovneløb i juni måned. Klovneløbet arrangeres af Danske Hospitalsklovne og er et familieløb for alle, der kan kravle, rulle, gå og løbe. Det handler om at have det sjovt, mens I støtter landets indlagte børn.

Bliv klogere på videnskaben

I Hillerød kan du lære meget mere om medicinvidenskaben på Dansk Farmacihistorisk Samling, hvor publikum tages med tilbage i tiden til dengang, hvor apotekerne selv fremstillede medicinske præparater. Udstillingen rummer en apotekssektion, en tabletteringssektion og en lægemiddeludstilling.

Store Dyrehave

I Hillerød Kommune byder Store Dyrehave på et væld af oplevelser, hvad enten du er til mountainbike, orienteringsløb, skattejagt eller traditionel picnictur. Her er din hund også velkommen, som du kan lufte uden snor i Præstevangen.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Hillerød Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Hillerød Kommune.

Hillerød Kommune Michelle

Mød en lokal

"Jeg synes, at der er mange gode tilbud i Hillerød både for børn, unge og voksne. Der er gode shopping muligheder, der er musikskole, mange forskellige tilbud om sport, der er Frederiksborg Centeret, hvor Mastodonterne hvert år opfører teater og musicals. Der holdes koncerter i byen og der foregår i det hele taget mange ting. Om søndagen er der loppemarked på torvet i foråret og om sommeren, der er boder om vinteren, hvor byen bliver omdannet til ”jul i gamle dage” og der er Byfest og sommerkoncerter og meget mere. Hillerød udvikler sig hele tiden og der er også plads til at man bliver hørt, hvis man er utilfreds med noget."

- Michelle er lærer og stifter af Facebook-gruppen "Gå tur i Hillerød", hvor man kan møde og gå tur med andre fra Hillerød Kommune. Michelle har boet i Hillerød Kommune siden 2006.

Fotos: Hillerød Kommune