Skip to the content

Gladsaxe Kommune

Fantastiske naturomgivelser, historiske vingesus og et lyslevende foreningsliv. Nordvest for det centrale København finder du Gladsaxe Kommune.


Indbyggere

69.262


Areal

24,94 km²


Borgmester

Trine Grænse (S)

Gladsaxe Lokalinterview Didde

Mød en lokal

"Generelt synes jeg, at vi er meget rummelige, og at her er plads til alle. Jeg synes også, at Gladsaxe Kommune gør rigtig meget for kommunens børn. Der er mange tilbud til dem. Om sommeren er der sommerferieaktiviteter, som man kan melde sig til via kommunens hjemmeside. Det koster omkring 100 kr. at tilmelde sig."

- Didde Sindal er 42 år og har boet i kommunen siden 1995. 

Besøg områdets solstråler

Høje Gladsaxe Park

Parken ligger i den centrale del af kommunen og byder på både søer, moser, enge og overdrev – det perfekte område til en lille udflugt. Du finder bl.a. et område i parken med sommerblomster, og har du hund, er det oplagt at bruge parken til hundeluftning. Høje Gladsaxe Park har et afmærket område, hvor hunde kan løbe og lege frit.

Radiomarken

Besøg det smukke naturområde, hvor det historiske vingesus kan mærkes. Det var i Radiomarken, de første forsøg med kortbølgeradio blev foretaget i 1900-tallet. I dag består området af naturgræsarealer og sumpområder, hvor der bl.a. kan findes forskellige sjældne planter. Du kan også opleve fiskehejrer og den sjældne Sumpvindelsnegl.

Udendørs klatrepark

I den sydlige del af Gladsaxe Kommune ligger Søborg. Her kan du slippe dine børn (eller dit indre legebarn) løs i Københavns største udendørs klatrepark, GoMonkey. Parken er en grøn oase, hvor du kan blive rigere på både latter og action-oplevelser. Du kan fx prøve Frit Fald og en vild svævebane, der er en af de længste på Sjælland.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Gladsaxe Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Gladsaxe Kommune.