Skip to the content

Gentofte Kommune

Find fornyet energi i smukke naturomgivelser, dyk ned i kulturelle tilbud og bliv en del af et nærværende foreningsliv. Gentofte Kommune en geografisk perle.


Indbyggere

74.830


Areal

25,59 km²


Det kalder de sig

Gentofteborgere


Borgmester

Hans Toft (K)

Gentofte Kommune - Maria Lidlgruber Agertoft

Mød en lokal

"Her i kommunen er der mennesker fra alle hjørner i verden. Derudover er der rigtig gode forhold for beboerne og en rigtig stærk indsats for at involvere beboerne i byens diverse tiltag. Vores borgmester Hans Toft (også kaldet Hans Gentofte) er altid meget synlig og i øjenhøjde med indbyggerne."

- Maria Lidlgruber Agertoft er 49 år og arbejder som Senior Projekt Leder hos Maersk. Maria har boet i kommunen i 20 år. 

Besøg områdets solstråler

Jægersborg Dyrehave

Pak en madkurv og besøg den naturskønne Dyrehave, hvor der udfolder sig adskillige muligheder for et aktivt udeliv. Slå jer ned i græsset, løb en tur eller gå på opdagelse i det smukke område, som er rigt på dyre- og planteliv. I området findes forskellige krondyr, som ikke har noget imod at blive beundret. Men lad være med at komme for tæt på.

Bernstorffs Slotshave

Lokale referer til dette skønne område som Bernstorffsparken. Det er et populært udflugtsmål for både friluftsfolket og de historieinteresserede, da området er forbundet til den danske kongefamilie. Her er de firbenede venner også velkomne til at strække ud uden snor. Parken er bundet sammen af fine stisystemer, der fører dig rundt til slottet, åbne græsplæner og små skovpartier.

Schæffergården

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter. Bygningen er opført som landsted i 1755 af hofsnedkermester Diederich Schæffer. Schæffergården står i dag som en arkitektonisk perle og et smukt eksempel på 1700-tallets arkitektur. Parken, som omgiver bygningen, samt søparken byder på naturskønne oplevelser og er derfor også ramme for mange forskellige kulturarrangementer.

 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Gentofte Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Gentofte Kommune.