Skip to the content

Furesø Kommune

Fantastiske naturomgivelser, masser af erhvervsmuligheder og et nærværende lokalmiljø. Furesø Kommune er et skønt område, der er rig på oplevelser for både store og små.

Fandt du ikke det, du søgte? Husk, at du altid kan besøge www.furesoe.dk eller www.borger.dk for yderligere information.


Indbyggere

40.965


Areal

56,81 km²


Borgmester

Ole Bondo (S)

Furesø Kommune. Pia.

Mød en lokal

Med få ord vil jeg kendetegne Furesø som et fantastisk smørhul. Vi har en skøn natur, rige indkøbsmuligheder og ligger tæt på København både i bil og med tog.

Pia Riis er 43 år og dagplejeleder. Han har boet i kommunen stort set hele sit liv. 

Besøg områdets solstråler

Furesø 

Furesø er Danmarks dybeste sø med en dybde på hele 37,7 meter, og med et areal på 940 ha udgør søen samtidig den tredjestørste sø i Nordsjælland. Oprindeligt var søen omgivet af skovfyr, hvorfor søen fik navnet Fuursø fra fuur, som er det gamle navn for fyr. Furesø ligger i 12 km luftlinje fra Køben havns centrum

Farum Kulturhus

Farum Kulturhus rummer intet mindre end fire kunstgallerier, musikskole, immigrantmuseum, bibliotek og borgerservice, biograf, flere kreative værksteder, café samt en teatersal, hvor både unge og voksne kan blive underholdt. Her er der årligt masser af arrangementer og begivenheder, som man kan tage med til.

Furesøs Hjerte

Ved Furesøbadet står kunstværket "Furesøs Hjerte"; en stor kunststen, som er skabt af kommunens lokale kunstner Barbara Kaad Ostenfeld/BAKAOS. Kunststenen, der er dekoreret med farverige motiver, repræsenterer, at borgerne i Furesø Kommune hører sammen - uanset byens navn.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Furesø Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Furesø Kommune.

Førende og lokale ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig

Flytteguiden samarbejder med førende ejendomsmæglere i kommunen, hvilket betyder, at du også kan finde Flytteguiden-brochuren hos dem, inden du flytter til kommunen. Ejendomsmæglerne har ligeledes alle et stort lokalkendskab, og de står alle klar med gode råd og hjælp til dig som ny borger i kommunen. Kontakt derfor nedenstående lokale ejendomsmæglere, hvis du vil vide mere om kommunen, og hvis du står og mangler dit nye drømmehus og starten på et nyt kapitel.

I Farum finder du alt
Du omgivet af fantastisk natur, der kan nydes og benyttes aktivt hele året rundt – Furesøen og Farum sø samt Storebjerg til de mindre børn. Som familie, hvad enten du har hjemmeboende børn eller er senior, får du et godt by- og foreningsliv. Der er gode shopping- og indkøbsmuligheder på Farum Bytorv. Nyd en fodboldkamp på Farum Park, spil golf på The Scandinavian, brug en af de mange sportsfaciliteter eller tag en løbe- eller cykeltur i skoven. I Farum er der rolige villakvarterer, gode skoler og et sikkert stisystem. Kom nemt til København med S-toget. Vi glæder os til at præsentere Farum for dig

home Farum

Værløse – byen med det meste
home Værløse er en gammel og veletableret mæglerforretning med en kraftig forankring i byen.
Vi elsker vores by, og det kan kunderne mærke.
At flytte til Værløse betyder at du er tæt på alt. Sport - kultur og gode skoler mm.
Kig forbi butikken – så ser vi hvad vi kan hjælpe dig med. Vi glæder os til at hilse på dig. 

home Værløse