Skip to the content

Frederikssund Kommune

Gå på opdagelse i det sprudlende kulturliv, tag på rekreation i den smukke natur eller dyrk de mange forskellige tilbud om sport, kreativitet og hygge. Frederikssund Kommune er en perle for både små og store.


Indbyggere

45.223


Areal

250,61 km²


Det kalder de sig

Frederikssundere


Borgmester

John Andersen (V)

Besøg områdets solstråler

Svaneholm Gods og kollektiv

Igennem 40 år har Svanholm Gods været et kollektivt bosted, hvor familier lever sammen med en fælles drøm om et bæredygtigt liv i fællesskab. Svanholm Gods huser i dag knap 90 voksne og 50 børn, og er et spændende bud på en alternativ livsstil i nutidens Danmark. Besøg cafébutikken i weekenden eller Grøntbutikken, som har åbent alle dage mellem 10.00 -20.00. Hver søndag fra maj til september er der offentlig rundvisning kl. 11.

Frederikssund Vikingeboplads

På Kalvøen kan I opleve en perfekt rekonstruktion af en vikingeboplads. Her kan I gå på opdagelse i 5 grubbehuse og et langhus samt en plankevej og anløbsbro. I slutningen af juni og starten af juli intensiveres vikingeoplevelsen, da der i dette tidsrum opføres det årlige og populære vikingespil på friluftscenen ved bopladsen.

Gerlev Legepark

Besøg en kæmpe stor legeplads for hele familien, hvor I kan opleve tusinde års legekultur for både børn og voksne. Gerlev Legepark forsker og udvikler i leg fra gamle dage og blev i 2014 udnævnt til europæisk centrum for leg af UNESCO. Her glemmer I hurtigt alt om tablets, mobiler og computerspil, for tiden flyver afsted mens I slår jer løs i de mere end 130 historiske spil og lege.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Frederikssund Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Frederikssund Kommune.

Mød en lokal

"Alle byer, der ligger i Frederikssund Kommune, har det til fælles, at de alle har et stærkt fællesskab og et meget rigt foreningsliv, der drives af ildsjæle. Derudover er Frederikssund Kommune heldig nok til at have en god flok erhvervsdrivende, der holder liv i kommunen og sørger for gode muligheder for kommunens beboere."

- Anne Bauer er 37 år og arbejder som studieadministrativ koordinator. Hun er født og opvokset i Jægerspris, men flyttede væk og returnerede igen i 2015.

Fotos: Visit Frederikssund