Skip to the content

Fredensborg Kommune

Gå på opdagelse i det sprudlende kulturliv, tag på rekreation i den smukke natur eller dyrk de mange forskellige tilbud om sport, kreativitet og hygge. Fredensborg Kommune er en perle for både små, unge og store.


Indbyggere

40.865


Areal

112,13 km²


Borgmester

Thomas Lykke Pedersen (S)

Besøg områdets solstråler

Kongernes Nordsjælland

Kongernes Nordsjælland er Danmarks 5. nationalpark. Her finder I masser af muligheder for afslapning i de store Nordsjællandske skove og langs de mange søer. Strandene på nordkysten indbyder sammen med skove, søer og åer til et aktivt udeliv.

Ambitiøse Kokkedal

I Kokkedal er de særligt ambitiøse på klimafronten. Faktisk er det lige netop her, at du finder Danmarks største klimatilpasningsprojekt med et budget på 118 mio. kr. Det er også i Kokkedal, at der er den største andet af småbørnsfamilier i Fredensborg Kommune.

Fredensborg Slot

I Fredensborg Kommune ligger det smukke Fredensborg Slot. Det er et barokslot opført i 1700-tallet, og er Dronningens mest benyttede residens efter Amalienborg. Fredensborgs historiske slotshave er et af landets største haveanlæg. Slotshaven er åben året rundt, mens du fra 1. juli til 6. august har gratis adgang til Den Reserverede Have.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig i Fredensborg Kommune

Flytteguiden samarbejder med en lang række af lokale og dygtige virksomheder, som alle er klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedste velkomst i din nye kommune. Alle virksomheder har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de sidder klar til hjælpe dig godt i gang med jeres nye tilværelse i Fredensborg Kommune.

Hillerød Kommune Michelle

Mød en lokal

"Jeg synes, at der er mange gode tilbud i Hillerød både for børn, unge og voksne. Der er gode shopping muligheder, der er musikskole, mange forskellige tilbud om sport, der er Frederiksborg Centeret, hvor Mastodonterne hvert år opfører teater og musicals. Der holdes koncerter i byen og der foregår i det hele taget mange ting. Om søndagen er der loppemarked på torvet i foråret og om sommeren, der er boder om vinteren, hvor byen bliver omdannet til ”jul i gamle dage” og der er Byfest og sommerkoncerter og meget mere. Hillerød udvikler sig hele tiden og der er også plads til at man bliver hørt, hvis man er utilfreds med noget."

- Michelle er lærer og stifter af Facebook-gruppen "Gå tur i Hillerød", hvor man kan møde og gå tur med andre fra Hillerød Kommune. Michelle har boet i Hillerød Kommune siden 2006.

Fotos: Visit Fredensborg