kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Mød en lokal i Brønderslev Kommune

Navn: Jesper Engstrøm
Alder: 32 år
Beskæftigelse: Maskinmester, Udstyrsansvarlig hos Novo Nordisk A/S
Tilknytning til kommunen: Født og opvokset i Brønderslev. Flyttet tilbage efter endt uddannelse og udenlandsophold i Canada i 2 år.

Hvor ville du tage hen, hvis du skulle vise kommunen til en turist?
Rhododendronparken i Brønderslev, Lunken i Pajhede Skov, vores MTB Teknikbane på Nordens Allé, skoven bag ved Asgård, hvor der er vilde frugttræer og en urørt natur. Gå-ruterne rundt om i byen og stisystemerne der sikre at børn stort set ikke har behov for at krydse større veje, når de færdes til/fra skole og fritidsaktiviteter.

Hvor ligger det bedste spisested i kommunen?
Vi er meget glade for Restaurant Asia, som byder på buffet, med friske råvarer og noget for enhver smag.

Hvor finder man den bedste kop kaffe i kommunen?
Hotel Phønix

Hvor er det bedste sted at tage børn med hen?
Der findes et væld af nyanlagte og nyere legepladser til fri afbenyttelse. Særligt nede omkring P. Møllers Plads ved Rasmus Rask Vej. Desuden er den store legeplads i Hedelund god og der er masser af mulighed for at fodre ændre og lave fri leg.

Hvad synes du, der kendetegner kommunen?
Folk i Brønderslev Kommune er meget nære og hjælpsomme. Der er en høflig og venlig tone. Derudover, findes der stort set alle former for fritids- og sportsaktiviteter for børn og unge. Der er pasningsgaranti og de tilbud Kommunen har af institutioner er rigtig gode og vellidte.

Hvad er dit bedste råd til nytilflyttere?
Støt op om foreningslivet og opbyg dit nye netværk herigennem. Det er en god start og man kommer i omgangskreds med en meget engageret befolkning. Deltag i sociale arrangementer rundt om i Kommunen og gør en ære i at handle lokalt – så får du også den bedste handel.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved