kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Mød en lokal i Aalborg Kommune

Navn: Camilla Bundgaard
Alder: 28 år
Beskæftigelse: Projekt- og Frivillighedskoordinator i Ønskeland (og kulturnørd i Aalborg) Tilknytning til kommunen: Har boet i Kommunen i 9 år.

Hvor ville du tage hen, hvis du skulle vise kommunen til en turist?
Det er svært at vælge, for der er så mange steder i Aalborg som jeg elsker at vise frem! Derfor vil jeg starte med at tage en tur i Aalborg Tårnet. Her kan man opleve ægte Aalborgstemning og se hele byen. Herudover vil jeg vise Aalborg havnefront, hvor der altid sker noget uventet og hvor der er fyldt med flot og unik arkitektur.

Men altså, byens turister må heller ikke gå glip af: Kunsthal Nord, Biffen, Utzon Centeret, Skråen, Karolinelund, Kunsten og Aalborg Teater. Og så kan man jo ikke være turist i Aalborg uden at tage en tur forbi vores mørke værtshuse og Jomfru Ane Gade også kendt som Gaden.

Hvor ligger det bedste spisested i kommunen?
Fellini eller Azzurra hvis det skal være Italiensk. We Feat hvis det skal være 100 % økologisk. Textur hvis det skal være ekstra lækkert. Så skal man også prøve aalborgklassikerne: 40d på Sams Barbeque og en bøfsandwich på Vestre Bådelaaug.

Hvor finder man den bedste kop kaffe i kommunen?
Der er mange gode steder. Hos Behag Din smag! Hos Ulla Terkilsen London, omgivelserne er helt unikke. På studenterhuset hvor den kan fås til en flad 10’er. Den bedste kop kaffe er efter min mening den der nydes i naturen - ved fjorden eller i skoven. Jeg kan særligt anbefale at fylde kaffekanden og tage en tur til Egholm.

Hvor er det bedste sted at tage børn med hen?
Børnene skal helt sikkert med i nye Aalborgs lækre friluftbad og Aalborg Zoo. Hvis vejret er mere til indendørs aktiviteter, så kan jeg anbefale Nørresundby Sømmehal, Leos Legeland eller Nordkraft.

Hvad synes du, der kendetegner kommunen?
Uhøjtidelighed, åbenhed og skævhed. Byens mange studerende som er med til at skabe liv til byen.

Hvad er dit bedste råd til tilflyttere?
Brug de mange tilbud! Og hold lidt ekstra øje med de mange gratis tilbud – for dem har vi vildt mange af i Aalborg.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved