Skip to the content

Electricom

Vi er Electricom
Hver eneste dag arbejder vi for at vores kunder har tillid til os via direkte og ærlig kommunikation om deres behov, grundighed og optimal planlægning af opgavens omfang og kompetente specialuddannet medarbejdere der kan løse enhver former for opgaver, for både private og erhverv.

Vi står klar til at hjælpe dig!
Inden du kaster dig ud i de store gør-det-selv projekter, så vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at én af de vigtigste årsager til, at det fornuftigt at søge hjælp hos en professionel elektriker, er sikkerhedsmæssige årsager. Rigitge mange husstand kan leve med skjulte fejl, der er så alvorlige, at de er i stand til at starte en brand. Så lad vores kompetente elektrikere hjælpe dig!

Vores medarbejdere er inddelt i 5 teams og arbejder individuelt og på tværs af hinanden, der er med til at sikre at vi har specialiserede folk til dine opgaver.
Vi beskæftiger i dag over 50 medarbejdere og har kunder på hele Sjælland. Vi har kontor og værksted på Asnæsvej 1A i Kalundborg, og derudover har vi afdelinger i Høve, Holbæk og Nykøbing Sj., og du er altid velkommen til besøge os hvor vi står klar til at hjælpe dig godt i gang med dit nye hus.   

Vi har døgnvagt, og kan således kontaktes dag og nat, hele året rundt.


Kontakt os i dag!

Hjemmeside: https://www.electricom.dk/
https://maartensson-el.dk/
https://aage-p.dk/
Facebook: Electricom A/S
Tlf. nr. 59510380
Mail: kontakt@electricom.dk 

Åbningstider: 

Mandag 07:00 - 15:45 
Tirsdag 07:00 - 15:45 
Onsdag 07:00 - 14:45 
Torsdag 07:00 - 14:45 
Fredag 07:00 - 14:45 
Lørdag Lukket
Søndag Lukket 

Asnæsvej 1A
4400 Kalundborg
5951 0380
https://www.electricom.dk/