Skip to the content

Haveplanter giver din nye have liv

Haveplanter

Sponsoreret indhold

Med planter til haven kan du sætte et personligt aftryk på haven til dit nye hus

Der er mange, der prioriterer huset højest, når de skal finde et nyt sted at bo. Huset er naturligvis også det vigtigste – det er jo her, man bruger de fleste af døgnets timer. Derfor er det også ofte sådan, at haven tilhørende det nye hus ikke helt passer til, hvordan man selv synes, at haven skal være.

Måske er haveplanterne for krævende til, hvad du har tid og lyst til at bruge i haven. Eller måske synes du, at haven er kedelig og ikke har planter nok. Uanset hvad kan nye haveplanter være med til at give din have personlighed, så den passer til dig og din familie.

Vælg haveplanter efter, hvor meget tid du vil bruge i haven

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til haveplanter. Hvad du skal vælge, kommer helt an på, hvor meget du kan lide at gå i haven.

Hvis ikke du har meget tid eller lyst til at gå i haven, kan du sagtens vælge planter til haven, der næsten er vedligeholdelsesfri og alligevel giver din have masser af charme. Det gælder fx stedsegrønne planter og krydderurter, der alle er meget nøjsomme og ikke kræver det store af hverken vanding eller gødning.

Har du grønne fingre, der næsten ikke kan vente på foråret, findes der et hav af forskellige haveplanter, du kan pryde din have med. Det gælder både sommerblomsternes kortvarige, men intense blomstring samt stauder og surbundsplanter, som kommer igen i haven år efter år.

Vil du gerne være selvforsynende, er der også mange muligheder for at fylde din have med haveplanter, der giver spiselige frugter, bær og grøntsager – fx krydderurter, middelhavsplanter, drivhusplanter, frugttræer og frugtbuske.

Enormt udvalg af planter til haven

Uanset hvilke typer haveplanter, du ønsker til din nye have, kan du med garanti finde dem i havecentret Hobbyland. De har et helt enormt udvalg af sorter i alt fra roser og rododendroner til stauder og sommerblomster. De har faglærte gartnere, der står klar til at rådgive dig, så du kommer hjem med de helt rette haveplanter til din nye have.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.