Skip to the content

Vælg et lavenergihus som din næste bolig

Sponsoreret indhold

Miljøvenlige huse er det oplagte valg til dig, der går op i klimaet og planlægger en flytning

Hvis du overvejer at flytte til en ny by og gerne vil flytte ind i et nyt og lækkert typehus, er det værd at tage et kig på mere miljøvenlige huse. Især hvis du går op i at føre en bæredygtig og klimavenlig livsstil, så er et lavenergihus det oplagte valg til dig. Det er huse, hvor bæredygtighed ikke kun er tænkt ind i valg af byggematerialer, men også helt ind i dagligdagen i huset – nemlig hvordan huset bliver opvarmet.

Lavenergihus med 75 % lavere energiforbrug end en velisoleret nyere villa

Byggefirmaet Trelleborg har udviklet 0-energi-huset®, hvilket er det serieproducerede typehus i Danmark, der har det laveste energiforbrug til opvarmning. Til forskel fra almindelige huse har 0-energi-huset® ikke brug for varmetilførsel for at opretholde den ønskede indendørstemperatur, så længe udetemperaturen er over 0° C.

En almindelig nyere velisoleret villa med fjernvarme eller naturgas har typisk et årligt energibehov på omtrent 60 kWh/m2. 0-energi-huset® fra Trelleborg har til sammenligning et årligt energibehov på helt ned til 15 kWh/m2 – det svarer til 25 % af, hvad den almindelige, nye og velisolerede villa bruger. Hvis du så vælger at tilføje fx et solcelleanlæg til dit nye 0-energi-huset®, vil anlægget faktisk producere mere energi end huset forbruger.

Et lavenergihus, der både er miljøvenligt og allergivenligt

Foruden de klare fordele ved energiforbruget er Trelleborgs lavenergihus er det også et oplagt valg, hvis du eller en i din familie har allergi. 0-energi-huset® er bygget på basis af det patenterede byggesystem, som Trelleborg kalder for Byggesystem 3000. Det betyder, at deres 0-energi-huset® altid opføres som et træhus med en bærende konstruktion af træ. Det har en stor indflydelse på indeklimaet – faktisk så meget, at 0-energi-huset® også kaldes for 0-allergi-huset®, da man i Byggesystem 3000 har fjernet hovedårsagerne til, at der opstår luftvejsproblemer hos husets beboere.

Kontakt byggefirmaet Trelleborg, og hør mere om dine muligheder for at opføre et af deres miljøvenlige huse i forbindelse med din næste flytning.Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.