Skip to the content

En forsikringsmægler kan hjælpe dig med forsikringerne til dit landbrug

Sponsoreret indhold

 

Det kan være en god investering at få professionel rådgivning til landbrugsforsikring

Har du lige købt og er flyttet til et landbrug? Så er det vigtigt, at få styr på forsikringerne. I et landbrug kan der nemlig være mange forskellige risici, f.eks. risiko for forurening, og skader kan blive dyre.

De rigtige forsikringer kan give dig tryghed, men det kan være både svært og tidskrævende at finde de ideelle forsikringer til den bedst mulige pris.

Når du skal i gang med opgaven, kan du starte med at finde ud af, hvilke forsikringsdækninger du har brug for. Og når du har overblik over det, kan du indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber og sammenligne dækninger, vilkår og priser.

 

Forsikringsbehovet i landbruget er mangesidet

For landmænd, kan denne øvelse være kompliceret. Blandt andet fordi der som nævnt kan være mange forskellige risici i et landbrug.

Landbrugets størrelse og aktiviteter er naturligvis blandt de faktorer, der har betydning for, hvilke forsikringsdækninger der kan være relevante for dig.

Som landmand kan du f.eks. have bygninger, dyr, afgrøder, ansatte, maskiner og forskellige køretøjer, der skal forsikres. Det kan derfor være et rigtig stort arbejde at få overblik over dine risici.

 

Få hjælp til forsikringerne i dit landbrug af en forsikringsmægler

Udover at det kan være et stort arbejde at skabe overblik over risiciene, kan det også være svært at få den fulde forståelse af de forskellige forsikringsbetingelser og vurdere, hvilke forsikringer der bedst opfylder dine ønsker.

En forsikringsmægler kan rådgive og hjælpe dig med dine forsikringsforhold.

 

Forsikringsmægler med speciale i landbrug

Der findes forsikringsmæglere, der er specialiserede i landbrugsforsikringer, og som derfor kender de særlige forhold, der er i landbrug.

En af dem er DLBR Forsikringsmægler, der har mange års erfaring med landbrugets forsikringsforhold. Virksomheden har kontorer i Vordingborg, Vojens og Herning og kører til landbrug i hele landet. DLBR Forsikringsmægler rådgiver landbrug i alle størrelser og tilbyder både mægleraftaler og rådgivning i enkeltstående opgaver som indhentning af tilbud, forsikringsrevision og assistance i forbindelse med en skadesag.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.