Skip to the content

Vildmarksbad og udendørssauna giver din nye have et eksklusivt løft

Vildmarksbad

Sponsoreret indhold

Få ren luksus i din nye have, og nyd livet med et vildmarksbad og en udendørssauna

I de andre skandinaviske lande er vildmarksoplevelser yderst populære – her kan man fx sidde i et varmt vildmarksbad med udsigt over de norske fjelde, eller man kan hoppe i en iskold finsk fjord og derefter få varmen i en udendørssauna.

Hvis du drømmer om sådan nogle oplevelser, men ikke vil rejse nord på hver gang lysten melder sig, kan du bringe vildmarkslivet ind i din egen have. Du kan nemlig give din have et eksklusivt og luksuriøst løft ved at købe et vildmarksbad og/eller en udendørssauna, som begge kan bruges året rundt.

Danmarks hurtigst opvarmende vildmarksbad

Et vildmarksbad til en dansk have skal passe ind i det nordiske miljø, være lavet af holdbart træ, og så skal det helst kunne blive varmt relativt hurtigt – især hvis du planlægger at bruge vildmarksbadet i vinterhalvåret, som bekendt kan byde på bidende kolde temperaturer i Danmark.

Hos Spa og Sauna har de tre forskellige slags vildmarksbade, og ét af dem er Danmarks hurtigst opvarmende vildmarksbad, der bliver dejlig varmt på under en time. Det er lavet af det holdbare Thermowood træ, der passer perfekt ind i en dansk have og sikrer, at badet kan bruges året rundt. Vildmarksbadet har en ovn med skorsten, og en trappe med gelænder gør det let for både store og små at kravle ind og ud af badet.

Udendørssauna, der passer ind i det nordiske miljø

En udendørssauna skal være i stand til at holde kulden ude og varmen inde – derfor er det vigtigt at vælge én, der er lavet i holdbart træ i høj kvalitet. Det får du hos Spa og Sauna. De har et bredt udvalg af udendørssaunaer i forskellige størrelser og designs, som alle leder tankerne hen på bjerge, sne og finsk saunastemning.

Alle deres saunaer er bygget med det finske Thermowood-træ, der er enormt modstandsdygtigt og uden problemer kan tåle et koldt og barskt klima. Med en udendørssauna fra Spa og Sauna er du sikret hyggelige saunaoplevelser året rundt i mange år frem.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.