Skip to the content

Plankebord med epoxy til at peppe det nye hjem op

Plankebord med epoxy

Sponsoreret indhold

Plankeborde med epoxy kaldes også rivertables og er et godt valg for dig, der ønsker et smukt og praktisk bord

Det kan være en udfordring at få dine gamle møbler til at passe ind i dit nye hjem. Det er nemlig ofte sådan, at de møbler, man fylder sit hjem ud med, er udvalgt til netop den bolig. Når man så flytter, kan møblerne se helt forkerte ud det nye sted. Hvis du er flyttet ind i en større bolig, kan der virke tomt med den mængde af møbler, du har med dig fra den forrige bolig. Og hvis du er flyttet ind i en mindre bolig, har du måske brug for nogle mindre møbler for at matche dem med husets proportioner.

Uanset om du overvejer at købe et nyt spisebord af den ene eller anden grund, er et bord med epoxy et godt valg. De kan nemlig laves på mål, så det passer perfekt ind i dit nye hjem.

 

Hvad er et plankebord med epoxy – eller et rivertable?

Plankeborde med epoxy er et relativt nyt fænomen i Danmark. Trenden stammer fra USA, hvor bordene længe har været populære. Nu er danske producenter også begyndt at udbyde denne type borde for at imødekomme efterspørgslen. Det særlige ved disse borde er nemlig, at de behandles med epoxy. Bordene kan se ud på mange forskellige måder, og man kan vælge epoxyen i mange forskellige farver.

Det mest populære valg er et bord med to planker, hvor mellemrummet fyldes med epoxy, fx i en blå farve. Det giver fornemmelsen af, at der løber en flod ned gennem bordet – deraf navnet rivertables. Træets unikke naturkant gør, at ’floden’ bugter sig, som den ville gøre det i naturen.

 

Plankebord med epoxy – holdbart og praktisk

Epoxy er et enormt slidstærkt materiale, og der skal meget til for at lave en ridse i det, ligesom det er fuldstændig vandtæt. Det gør det særdeles velegnet til at behandle borde med. Når bordet produceres – fx som et rivertable – er det en god idé at give resten af bordet et tyndt lag epoxy. Så får du nemlig et bord, der er modstandsdygtigt over for alt, selv fedtede børnefingre og rødvinsglas.

Lyder et plankebord med epoxy som noget for dig, kan du tage fat i Olympia Design, som med glæde vil stå for at producere dit unikke bord efter dine ønsker.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.