Skip to the content

Motorisk udviklende legetøj til daginstitutioner

Units DD

Sponsoreret indhold

Som daginstitcution er det vigtigt at have et bredt udvalg af legetøj – investér i motorisk udviklende legetøj

Motorisk udviklende legetøj, hvad er det egentlig? Kort fortalt er det legetøj, som er specielt designet til at være sjovt for børnene at lege med, samtidig med at det stimulerer deres fysiske, mentale og sociale egenskaber. Legetøjet kombinerer altså det bedste fra begge verdener, nemlig leg og læring.

 

Hvis I som daginstitution er på udkig efter nyt skumlegetøj til vuggestuen, dagplejen, børnehaven eller fritidshjemmet, kunne motorisk udviklende legetøj være en god investering. Det er en oplagt måde at styrke børnenes udvikling, uden at de keder sig med det, fordi leg er deres foretrukne aktivitet.

 

Forskellige typer af motorisk udviklende legetøj

Legetøjet fås i flere formater, som ligeledes har forskellige formål. For eksempel findes der store tumledyr, der er designet til at ligne fx en ugle, elefant, hvalros og lignende. Børn elsker at tumle med dem eller at gøre dem til genstand for deres egne fantasifulde lege. Det kunne være tampen brænder eller rollespil, ligesom de også er et hit at klatre på, hoppe ned fra, balancere på og meget mere. De store tumledyr egner sig bedst til store børn, men der findes også nogle typer, som er specialudviklet til mindre børn.

 

Derudover findes der også motoriske udviklende legetøj i lille format, der er gode til den kognitive udvikling hos et barn. Det kunne være en lille samling bondegårdsdyr i skum, hvor barnet får lov til at stable dyrene, lære deres lyde, spisevaner og andre kognitive øvelser. Dyrene kan også bruges som rollespil eller tages med i badekar.

 

Køb dansk design legetøj, der er motorisk udviklende

Der er mange brands, der har specialiseret sig i tumledyr og motorisk udviklende legetøj til børn. Det er dog langt fra alle, der er lavet af bæredygtige kvalitetsmaterialer. Det har Units Danish Design sat en stopper for med deres kollektion af motorisk udviklende legetøj, som er produceret af CE-godkendt EVA-skum. Legetøjet er meget holdbart og er designet i milde, nordiske farver, der smelter flot ind i den øvrige indretning. De er nemme at gemme af vejen på institutionen. Lyder det som et produkt til jer, kan I kontakte Units Danish Design for at bestille deres motorisk udviklende legetøj

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.