Motorisk udviklende legetøj til daginstitutioner


Flytteguiden • jul. 15, 2021

Sponsoreret indhold

 

Som daginstitution er det vigtigt at have et bredt udvalg af legetøj – investér i motorisk udviklende legetøj


Motorisk udviklende legetøj, hvad er det egentlig? Kort fortalt er det legetøj, som er specielt designet til at være sjovt for børnene at lege med, samtidig med at det stimulerer deres fysiske, mentale og sociale egenskaber. Legetøjet kombinerer altså det bedste fra begge verdener, nemlig leg og læring.

 

Hvis I som daginstitution er på udkig efter nyt skumlegetøj til vuggestuen, dagplejen, børnehaven eller fritidshjemmet, kunne motorisk udviklende legetøj være en god investering. Det er en oplagt måde at styrke børnenes udvikling, uden at de keder sig med det, fordi leg er deres foretrukne aktivitet.

 

Forskellige typer af motorisk udviklende legetøj


Legetøjet fås i flere formater, som ligeledes har forskellige formål. For eksempel findes der store tumledyr, der er designet til at ligne fx en ugle, elefant, hvalros og lignende. Børn elsker at tumle med dem eller at gøre dem til genstand for deres egne fantasifulde lege. Det kunne være tampen brænder eller rollespil, ligesom de også er et hit at klatre på, hoppe ned fra, balancere på og meget mere. De store tumledyr egner sig bedst til store børn, men der findes også nogle typer, som er specialudviklet til mindre børn.

 

Derudover findes der også motoriske udviklende legetøj i lille format, der er gode til den kognitive udvikling hos et barn. Det kunne være en lille samling bondegårdsdyr i skum, hvor barnet får lov til at stable dyrene, lære deres lyde, spisevaner og andre kognitive øvelser. Dyrene kan også bruges som rollespil eller tages med i badekar.

 

Køb dansk design legetøj, der er motorisk udviklende


Der er mange brands, der har specialiseret sig i tumledyr og motorisk udviklende legetøj til børn. Det er dog langt fra alle, der er lavet af bæredygtige kvalitetsmaterialer. Det har Units Danish Design sat en stopper for med deres kollektion af motorisk udviklende legetøj, som er produceret af CE-godkendt EVA-skum. Legetøjet er meget holdbart og er designet i milde, nordiske farver, der smelter flot ind i den øvrige indretning. De er nemme at gemme af vejen på institutionen. Lyder det som et produkt til jer, kan I kontakte Units Danish Design for at bestille deres motorisk udviklende legetøj 


Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: