Skip to the content

Forkæl dig selv med en lymfedrænagebehandling efter flytningen

Ageless

Sponsoreret indhold

Der skal ikke så meget til for at få en god start på flytningen – en lymfedrænage hjælper dig godt på vej

Det bedste, du kan gøre for dig selv, ovenpå en hård flytning er at forkæle dig selv. Gør det til en god vane at gøre én god ting for dig selv om dagen de første par uger efter flytningen. Så kommer du godt i gang med dit nye liv, samtidig med at du har dig selv med i processen. Med alle de praktiske gøremål, der skal på plads, er det nemt at sætte sig selv til side, men det kan betyde, at det tager længere tid for dig at indstille dig på dit nye liv.

Det kan være helt små ting som et ekstra varmt bad, en gåtur langs vandet eller et ekstra godt måltid, men du kan også vælge at gå all in med en tur i biografen eller en behandling. Du kan for eksempel vælge en lymfedrænagemassage, som er en meget blid og behagelig behandling, som hjælper med at skabe bedre blodcirkulation og at udskille affaldsstoffer. Læs mere om behandlingen herunder.

 

Hvad kan en lymfedrænage hjælpe med?

Selvom du måske aldrig har hørt om det før, består kroppen af et stort lymfesystem. Systemet hjælper med at transportere væske fra væv og organer tilbage til blodet og har derfor en vigtig funktion i kroppen. Der kan dog opstå blokeringer (også kaldet lymfeødemer) i systemet, så væsken ikke kan transporteres videre.

Det kan en lymfedrænagebehandling eller -massage hjælpe med at løsne op for. Ved langsomt at massere huden i lange, blide strøg får man bugt med knuderne, så kroppen føles afslappet og i balance igen. Man kan både udføre massagen selv, men hvis du vil skrue op for selvforkælelsen og have det fulde udbytte ud af behandlingen, skal du bestille en tid hos en behandler, der ved, hvordan lymfedrænagemassagen skal udføres bedst muligt.

Til det formål er Privatklinikken Ageless helt optimal, da Julie Sommer, stifter af klinikken, har fuldstændig styr på behandlingen. Hvis en lymfedrænagebehandling lyder som noget for dig, kan du derfor tage fat i Privatklinikken Ageless.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.