Skip to the content

Træfældning i Østjylland er for dig, der er generet af træer på din nye grund

banner

Sponsoreret indhold


Vælg en fagprofessionel, der tilbyder lokal træfældning i Horsens og resten af Østjylland

Træer kan være både være smukke og dejlige – især på en varm sommerdag, hvor man kan søge ind i skyggen. Men blokerer træet for en smuk udsigt, eller skærmer den for aftensolen på terrassen, kan det være noget af en pestilens. Inden du selv giver dig i kast med motorsaven, er det en god idé at overveje at ringe til en professionel. Træfældning kan nemlig både være dyrt og farligt, når man gør det selv.

Stubfræsning, rodfræsning og træfældning i Østjylland

At fælde et træ handler om meget mere end at skære stammen over med en motorsav. Der er meget, der skal overvejes inden da. Området og træet skal undersøges for at sikre, at det ikke vælter ned over huset, bilen, hækken eller andre genstande i nærheden. Derfor skal stammen skæres over i den helt rette vinkel, så der ikke er hverken noget eller nogen, der kommer til skade under træfældningen.

Udfordringerne slipper dog ikke op, når først træet ligger på jorden. Tilbage står en stub, som kan være besværlig og dyr at få op af jorden selv. Her er det nemmeste og mest skånsomme at gøre brug af stubfræsning eller rodfræsning – afhængig af, hvor dybt rødderne går ned i jorden. Det er maskiner, der hugger stubben til flis og efterlader området pænt, så det er helt klar til såning af græs el.lign.

Træfældning i Horsens og resten af Østjylland

Af disse årsager er det en rigtig god idé at ringe efter en professionel til træfældning. Har du købt drømmehuset eller drømmegrunden i Horsens og omegn eller et andet sted i Østjylland og er generet af trælse træer på grunden, er det helt oplagt, at du ringer efter Træfældningsmanden. Virksomheden er bosat i Gedved lidt udenfor Horsens, men han tager sig af træfældning i hele Østjylland. Han kan rådgiver og hjælper dig gerne med alt fra træpleje og beskæring til træfældning og rodfræsning.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.