Skip to the content

Metakognitiv terapi i Vejle: Slip tankemylderet

Semay Banner

Sponsoreret indhold

Har du problemer med stress eller tankemylder, kan metakognitiv terapi i Vejle være noget for dig

Hvis du står midt i eller netop har overstået en flytning, ved du også, at det kan være en stressende situation. En af stressfaktorerne er alle de praktiske foranstaltninger, der skal gå op i en højere enhed. Men stressen kan også stamme fra det faktum, at omgivelserne skifter fra den ene dag til den anden med en flytning, og det kan være svært at vænne sig til mentalt.

 

Det er helt normalt at være stresset, have tankemylder og opleve manglende motivation og energi under en flytning. Men oplever du, at de negative sider af flytningen er begyndt at dominere, kan det være en hjælp at kontakte en terapeut, som er specialist i metakognitiv terapi, eksempelvis i Vejle. Denne terapiform er nemlig særligt egnet til at slippe stress og tankemylder.

 

Hurtig men varig hjælp gennem metakognitiv terapi i Vejle

 

Metakognitiv terapi er ikke det samme som kognitiv terapi. Kognitiv terapi fokuserer på de tanker, man har om sig selv, hvorimod metakognitiv terapi beskæftiger sig med tankerne om vores tanker. Måske kender du til, at det kan være vanskeligt at lægge de negative tanker fra sig, og at man nemt kommer til at dvæle ved dem i lang tid. Det er med til at opretholde den negative følelse og bliver hurtigt til en negativ spiral.

 

En af metakognitiv terapis afgørende fordele er, at det er en effektiv og korttids behandlingsform. Det betyder, at hvis du har brug for akut terapi i Vejle, kan du forvente en relativ hurtig bedring. Behandlingsformen er ingen mirakelkur, men effekten af den er veldokumenteret. Det skyldes, at behandlingen arbejder ud fra antagelsen, at tanker bare er tanker, og at sindet er selvhelbredende.

 

Semay er specialister i metakognitiv terapi i Vejle og kender behandlingsformen indgående. De kan hjælpe dig med at forstå det selvhelbredende sind, og hvordan du kan gøre brug af det til at slippe den opslidende stress og drænende tankemylder. Med et terapiforløb træffer du et godt valg for dig selv og din mentale sundhed, og du får værktøjer til at håndtere udfordringer i fremtiden.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.