Skip to the content

Fejr det nye hjem med mad ud af huset i Århus

frud banner

Sponsoreret indhold

Ingen flytning uden indflytterfest – bestil catering i Århus til at fejre indflytningen

Catering og mad ud af huset egner sig ikke kun til konfirmationer, bryllupper, studenterfester og andre af livets store fester. Det kan også være en praktisk løsning, når du er flyttet i en ny bolig og har inviteret venner og familie til at hjælpe dig med at indvie dit nye hjem. Efter en flytning kan det nemlig være uoverskueligt at tænke på, planlægge og stå for madlavning – og særligt til mange mennesker, hvor det kan være rart at lade andre stå for det praktiske, så du ikke skal gøre andet end at servere maden og sige velbekomme til dine gæster.

Var det noget med mad ud af huset som buffet i Århus?

Vælger du at bestille mad ud af huset i Århus til din indflytterfest, er der flere fordele ved at slå sig fast på en buffet med et udvalg af forskellige retter. På den måde kan du og dine gæster udvælge lige de retter, I har lyst til – og lade resten være. En buffet letter også serveringen, da du ikke skal håndtere 10 eller flere tallerkener og sirligt sørge for en ensartet anretning og mængde. Buffeten gør det nemt og overskueligt at holde indflytterfest med spisende gæster.

 

Hvad angår menuen for buffeten kan du forvente høj kvalitet, inspiration fra det danske køkken og et friskt udvalg af lækre retter, hvis du bestiller catering i Århus hos Restaurant Früd. Fra 138 kr. per kuvert har du mulighed for at servere kalvesteg, kyllingespyd, flødekartofler, lækre salater og brød for dine gæster. Det giver et gennemført måltid fuld af smag, som kan fuldendes ved at tilvælge forret og dessert.

 

Det praktiske omkring bestilling af catering i Århus

Efter du har besluttet dig for at bestille catering i Århus, er processen enkel. Du og restauranten aftaler et tidspunkt for afhentning eller levering af maden, alt efter hvor festen skal afvikles. Maden pakkes forsvarligt ind i emballage, som er let at håndtere, og der medfølger instruktioner for opvarmning og anretning. Derefter kan du stille retterne på bordet, nyde de lækre retter i familie- og vennelag og få indviet dit nye hjem på bedste vis.

Tip: Husk, at hvis du får flere gæster på besøg, end du kan overskue at lave mad til, er catering i Århus ofte en god og praktisk hjælpende hånd.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.