Skip to the content

Teambuilding, mødelokale og kursuslokaler i naturrige omgivelser

Sponsoreret indhold

Leder du efter de perfekte omgivelser til det næste event for din virksomhed, så overvej et sted i naturrige omgivelser og med god mad på menuen. Inspiration kommer sjældent af sig selv, og de rigtige omgivelser kan være det hele værd.

Smukke kursuslokaler og inspirerende omgivelser

Når I skal ud af huset, er det vigtigt at komme et sted hen, hvor der er noget både for sindet og kroppen at nyde godt af. Inspiration kommer som sagt ikke af sig selv, og det er oplagt at vælge steder, hvor både omgivelser og forplejning er af en særlig standard.

Historiske kroer rundt omkring i Danmark tilbyder smukke lokaler, god mad, naturomgivelser, der kalder på lange gåture, og interessant lokalhistorie. Alt sammen ting, der kan være med til at gøre jeres arbejdsdag ude af huset perfekt. Både de gamle bygninger og omgivelser med smuk natur er med til at skabe en stemning fyldt med ro, fokus og en forbindelse til den danske historie.

Teambuilding og aktiviteter til jer der skal sammentømres

Hvis der ikke er et forestående kursus eller møde, der skal afholdes, men du alligevel gerne vil arrangere noget for dine medarbejdere, er teambuilding det klare svar. Her er mulighed for et par dage væk fra det sædvanlige arbejde, hvor der kan bruges tid på at lære hinanden bedre at kende og forbedre samarbejdsevnerne hos dit team. Mange retreatsteder i Danmark tilbyder forskellige aktiviteter som kanoture, kokkekursus eller vinsmagning til lidt senere på dagen.

 Kursuslokaler eller mødelokale med luksuriøs forplejning

Om der er tale om et kursus over flere dage, for en stor gruppe mennesker eller et dagsmøde, der bare kræver til ekstra, er der plads til jer på Norsminde Kro. Norsminde Kro har kursuslokaler, mødelokaler og teambuilding i deres katalog. Kroen har flere store sale, hvor der kan afholdes forskellige talks og foredrag, samt plads til diskussionsgrupper og samarbejdsopgaver.

Derudover er Norsminde Kro i særdeleshed værd at nævne på grund af sine restauranter, Brasseriet og Restaurant Près. Brasseriet serverer klassisk, vellavet mad af høj kvalitet, og Restaurant Près er gourmet i særklasse. Uanset om I leder efter en uformel og hyggelig udflugt eller et luksusophold og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, findes det på Norsminde Kro.