Skip to the content

Stresscoach afhjælper stress ved flytning

Sponsoreret indhold

Skal du flytte, og kan du allerede mærke, hvor meget det stresser dig? Skifte adresse, pakke kasser, smide ud, købe nyt, for ikke at tale om, at du skal vænne dig til at kalde et nyt sted for hjem. Der er mange elementer, der helt naturligt kan skabe stress i denne situation. Derfor kan det være en rigtig god idé at arbejde med en stresscoach, der kan hjælpe dig med at komme godt igennem din flytning.

Det er stressende at flytte. At rykke sig op med rode n og pludselig skulle ændre sin base skaber en rodløs og ubehagelig følelse for de fleste mennesker. Samtidig er der virkelig mange praktiske aspekter af en flytning, der skal tages hånd om, og det kan let blive en overvældende og uoverskuelig oplevelse. Hvis du står overfor en flytning og gerne vil undgå stress, kan det være en god idé at alliere sig med en stresscoach. En stresscoach kan hjælpe dig med at forebygge unødvendig stress og hjælpe dig til at forstå, hvornår stress er et naturligt forekommende onde.

Stress kan være naturligt – men ikke altid

At føle sig stresset er noget, de fleste mennesker kender til i en eller anden forstand. Det er en naturlig og menneskelig reaktion på anstrengende omstændigheder, og det er kroppens måde at bede om lidt mere ro. En flytning er et klassisk eksempel på en stressende begivenhed, der kan føre en del naturlig stress med sig. Det er dog virkelig vigtigt at være opmærksom på, hvornår stressfølelsen ændrer sig fra at være en følelse til at blive en tilstand. Hvis du begynder at blive generet af stress, bliver påvirket fysisk, sover dårligt eller på andre måder oplever, at stressen påvirker din hverdag, er det meget vigtigt at handle på det.

En stresscoach hjælper med håndtering og forebyggelse af stress

Hvis du oplever stress og enten oplever fortsatte gener eller er bekymret for, at niveauet er for højt, kan du tage en stresstest. En stresstest kan hjælpe dig med at få en forståelse af, hvor meget stress fylder i din hverdag. En stresstest er også et godt udgangspunkt for en samtale med en stresscoach. Med en stresscoach kan du diskutere resultaterne og finde ud af, hvad du kan gøre for at forebygge en forværring eller behandle de symptomer, du er plaget af. Selv hvis stresstesten ikke viser grund til bekymring, kan det stadig være en rigtig god idé at booke en samtale med en stresscoach.

Få hjælp til stresshåndtering ved flytning

En stresscoach kan guide dig igennem en stresset periode af dit liv, så den stress, du oplever, ikke får fat og følger med dig videre. Hvis du f.eks. står overfor en flytning og oplever at føle dig presset, stresset og måske har enkelte stresssymptomer, kan du booke en samtale med en stresscoach med speciale i forebyggelse og behandling. Helle Gottenborg er uddannet stresscoach og har mange års erfaring, både indenfor erhvervscoaching og stresscoaching for private. Hun kan hjælpe dig med at komme igennem perioder med stress og med aktivt at forebygge, at den stress, du oplever, udvikler sig til mere permanent stress.  

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.