Prøv padeltennis i Aarhus: Sjov og udfordrende motion


Flytteguiden • okt. 19, 2020

Sponsoreret indhold

 

Padeltennis er en ny og sjov sportsgren, som virkelig er værd at prøve. Det er en morsom og effektiv måde at få motion på, og er oplagt hvis du mangler en ny eftermiddagsaktivitet i Aarhus.


Padeltennis – en blanding af squash og tennis


Den mere og mere populære sportsgren har elementer fra velkendte ketsjersportsgrene som tennis og squash. Banen er 10 gange 20 meter, med net i midten og bander om banen. Reglerne er simple, og spillet er let at gå i gang med. Det spilles som regel i doubles, men det er også muligt at spille single. Der spilles med almindelige tennisbolde, men med specielle padelketsjere. En padelketsjer er som et bordtennisbat, men med mange huller i. Det er lavet af let træ eller plastik og har en lidt kortere længde end almindelige tennisketsjere.


Spil padeltennis i Aarhus med kollegaer og venner


Padeltennis er en oplagt gruppeaktivitet. Der er rig mulighed for at starte en ugentlig eller månedlig aftale med nogle venner eller kollegaer om at tage et spil eller to efter arbejde. På denne måde får I rørt jer og tilbragt tid sammen i samme ombæring. Padeltennis er til at gå til for alle – som I bliver bedre, kan I højne niveauet og lave faste turneringer. Spillet er højt i intensitet, og det betyder derfor ikke så meget, om man er ekspert eller nybegynder, når det kommer til forbrænding og aktivitetsniveau.


Hvis du ikke har faste partnere, tilbyder mange steder at sætte dig sammen med folk, der leder efter partnere. Du kan også deltage i bestemte tidsrum, hvor en instruktør er til stede og hjælper nye spillere med at lære reglerne.


Padeltennis er et godt sted at møde nye mennesker


Hvis du er ny i Aarhus og mangler en aktivitet, der både er social og aktiver padeltennis helt sikkert noget for dig. Foreslå eventuelt din arbejdsplads at tage af sted en eftermiddag, eller find en makker via padeltennis-netværket på Facebook. PadelTennis Aarhus har en facebookgruppe for alle der gerne vil spille padeltennis, men ikke har faste partnere at tage af sted med. Du kan også møde op til deres åbne træning hver tirsdag fra

19.00 – 21.00. Her er rig mulighed for at møde andre mennesker og modtage instruktørhjælp til at komme i gang. 


Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: