Skip to the content

Prøv padel tennis i Aarhus: Sjov og udfordrende motion

Sponsoreret indhold

Padel tennis er en ny og sjov sportsgren, som virkelig er værd at prøve. Det er en morsom og effektiv måde at få motion på, og er oplagt hvis du mangler en ny eftermiddagsaktivitet i Aarhus.

Padel tennis – en blanding af squash og tennis

Den mere og mere populære sportsgren har elementer fra velkendte ketsjersportsgrene som tennis og squash. Banen er 10 gange 20 meter, med net i midten og bander om banen. Reglerne er simple, og spillet er let at gå i gang med. Det spilles som regel i doubles, men det er også muligt at spille single. Der spilles med almindelige tennisbolde, men med specielle padelketsjere. En padelketsjer er som et bordtennisbat, men med mange huller i. Det er lavet af let træ eller plastik og har en lidt kortere længde end almindelige tennisketsjere.

Spil padel tennis i Aarhus med kollegaer og venner

Padel tennis er en oplagt gruppeaktivitet. Der er rig mulighed for at starte en ugentlig eller månedlig aftale med nogle venner eller kollegaer om at tage et spil eller to efter arbejde. På denne måde får I rørt jer og tilbragt tid sammen i samme ombæring. Padel tennis er til at gå til for alle – som I bliver bedre, kan I højne niveauet og lave faste turneringer. Spillet er højt i intensitet, og det betyder derfor ikke så meget, om man er ekspert eller nybegynder, når det kommer til forbrænding og aktivitetsniveau.

Hvis du ikke har faste partnere, tilbyder mange steder at sætte dig sammen med folk, der leder efter partnere. Du kan også deltage i bestemte tidsrum, hvor en instruktør er til stede og hjælper nye spillere med at lære reglerne.

Padel tennis er et godt sted at møde nye mennesker

Hvis du er ny i Aarhus og mangler en aktivitet, der både er social og aktiver padel tennis helt sikkert noget for dig. Foreslå eventuelt din arbejdsplads at tage af sted en eftermiddag, eller find en makker via padel tennis-netværket på Facebook. Padel Tennis Aarhus har en facebookgruppe for alleder gerne vil spille padel tennis, men ikke har faste partnere at tage af sted med. Du kan også møde op til deres åbne træning hver tirsdag fra 19.00 – 21.00. Her er rig mulighed for at møde andre mennesker og modtage instruktørhjælp til at komme i gang.

 

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.