Skip to the content

Ny i Smilets By? Prøv denne restaurant i Aarhus

Sponsoreret indhold

Vi guider dig til tre gode aktiviteter – inklusiv en lækker restaurant i Aarhus

Aarhus har meget at byde på, og der er noget for enhver smag, når det kommer til kultur, gastronomi, shopping og naturoplevelser. Du kender sikkert ARoS, Latinerkvarteret og Dokk1, men uden for midtbyen i Aarhus gemmer der sig mindst lige så mange interessante steder, der er værd at besøge. For at hjælpe dig med at navigere i Aarhus’ mangfoldige kulturliv giver vi dig her tre bud på aktiviteter, der tager dig forbi et museum, en golfbane og en restaurant i Aarhus. De tre aktiviteter befinder sig alle syd for Aarhus og kan nemt tilgås i bil eller med offentlig transport.

Kulturel formiddag på Moesgaard Museum

Start dagen på Moesgaard Museum, som er kendt for sit arkitektoniske ydre og indlevende formidling af kulturhistorien. Museet er tegnet af Henning Larsen Architects, og den imponerende arkitektur gør ikke kun museets indre, men også dets ydre til en attraktion i sig selv. Her anbefaler vi, at du bruger formiddagen på at se en eller flere af museets udstillinger, og husk endelig at tage turen op langs museets tag, hvor der på toppen er en smuk udsigt over strand og skov.

Smørrebrød på restaurant nær Aarhus og golf til at slutte dagen af

På vejen ud til Moesgaard Museum kører man forbi Restaurant Unico, som er et godt bud på en restaurant nær Aarhus, der blandt andet byder på indbydende smørrebrød til frokost, eftermiddagskaffe og -kage og en lækker aftenmenu. Vi anbefaler, at du lægger vejen forbi Restaurant Unico for at fordøje indtrykkene fra museumsbesøget og nyde en god frokost med referencer til traditionel dansk mad og råvarer af højeste kvalitet.

Restaurant Unico ligger i Aarhus Golf Clubs naturskønne omgivelser, så det er oplagt at slutte dagen af med at prøve kræfter med et spil golf. Det er sjovt, og du behøver ikke være medlem for at spille. Tilmed får du fra banen en smuk udsigt over Aarhus Bugt. Er du ikke til golf, kan vi anbefale dig at gå en tur i Moesgaard Skov.

Med disse tre aktiviteter får du et indblik i, hvad Aarhus har at tilbyde for dig som ny i byen.