Skip to the content

Kommunikér med videobeskeder, når vi er sammen hver for sig

 sammen hver for sig

Sponsoreret indhold

Adskillige medarbejdere har de sidste mange uger arbejdet fra hjemmekontoret for derved at nedsætte risikoen for at coronasmitte. Det kan skabe nogle udfordringer, hvis man som virksomhed lever af en stærk kontakt til sine kunder. For at fastholde et stærkt kundenetværk må man derfor tænke grundigt over sin markedsføring.

Sociale medier

Er din virksomhed ikke allerede på sociale medier, er det med at få oprettet en profil i en fart. Aktiviteten på sociale medier er forøget under COVID-19, og LinkedIn, Facebook og Instagram er blot nogle af de platforme, man kan bruge til at kommunikere med eksisterende og nye kunder samt samarbejdspartnere. Samtidig er disse sociale medier eminente, når det gælder om at få øjnene op hos nye, potentielle kunder. Brug Instagrams æstetiske værktøjer til at præsentere jeres produkter, lav larm og kampagner via Facebook, og skab dialog med nye samarbejdspartnerne via LinkedIn.

Hjemmesider

Sociale medier er vigtige, men det mest centrale er trods alt virksomhedens egen platform: hjemmesiden. Hvis potentielle kunder finder frem til virksomheden via sociale medier, er det vigtigt, at hjemmesiden spiller, når de klikker ind på den. Er det tid til, at designet får en overhaling, eller at teksterne bliver opdateret? Så snart en gæst bevæger sig ind på hjemmesiden, er vedkommende lidt tættere på at blive en ny kunde. Derfor er det en god idé at annoncere med en rabatkode til et af jeres produkter, som kan friste en mulig kunde, der slår vejen forbi netop jeres hjemmeside.

Nyhedsbreve  

Bruger I ikke allerede nyhedsbreve som en del af jeres markedsføring, er det en god idé at få igangsat dette. Nyhedsbreve kan holde jeres eksisterende kunder opdaterede på, hvad der findes af nye produkter, rabatter og andre beskeder, der kunne være relevante for dem. I denne særlige tid er nyhedsbreve ligeledes en oplagt mulighed for at fortælle kunderne, hvor de kan finde jer, nu hvor I måske ikke er tilstede i jeres fysiske forretning. 

Videohilsner

Sociale medier, hjemmesider og nyhedsbreve er alt sammen yderst relevant, hvis man vil opretholde en god kontakt til sine kunder under COVID-19. Det er afgørende for en virksomhed, at der handles i butikken og værges nye kunder, men dette kan være en anelse sværere, nu hvor corona har sat en stopper for fysiske møder. Heldigvis findes der mange kreative løsninger inden for video markedsføring, der kan give samme effekt, som hvis I sad til et kundemøde. Send en videohilsen til en mulig kunde, hvor I præsenterer jeres virksomhed eller et produkt, der er særligt relevant for netop denne kunde. I kan også bruge videobrocheren til at motivere ansatte internt eller til rekruttering af nye medarbejdere. Videobrochuren kan være svaret på mange problemstillinger – særligt i krisetider.

Tip: Det er ikke kun online, at nye kunder kan værges – potentielle kunder kan også findes offline. I kan få trykt postkort, visitkort eller en brochure og sende ud i postkassen hos relevante modtagere.

 

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.