Skip to the content

Arkitekttegnet typehus som dit næste hjem

typehus

Sponsoreret indhold

Hvis du på den ene side føler dig besnæret af typehusenes stålfaste rammer, men på den anden side ikke har budgettet til et komplet nytegnet hus, så er et arkitekttegnet typehus sikkert noget for dig. Det har alle fordelene fra et arkitekttegnet nybyggeri, og det er samtidigt til en fast pris, så det ikke overstiger dit budget.

Det er langtfra altid, at ens budget lever op til ens boligdrømme. De fleste, der går med tanker om at flytte – og endda investere i et hus – har mange idéer, krav og drømme til, hvordan huset skal se ud. Derfor kan typehuse på én gang virke tillokkende og afskrækkende. På den ene side er de budgetvenlige priser noget, som banken kan nikke anerkendende til. På den anden side er de stålfaste rammer og minimal plads til individualisering noget, der kan få mange nybyggere til at vende mundvigende nedad.

Hvis det er tilfældet for dig, bør du overveje et arkitekttegnet typehus som dit næste hjem – det har nemlig både typehusenes budgetvenlige fordele og de arkitekttegnede nybyggeriers plads til kreativitet. Arkitekttegnede typehuse er huse individuelt designet af arkitekter til faste priser ud fra netop dine ønsker og krav til både indretning, materialer og konstruktioner såvel som arkitektur og design.

Du kan vælge mellem skabeloner til 1-plans, 1 1/2-plans og 2-plans huse samt dobbelthuse, og i samarbejde med et team af dygtige og erfarne arkitekter bliver huset designet til lige netop din families behov og ønsker. Du er involveret i hele designprocessen, og alle detaljer gennemgås grundigt med dig, så dit færdige hus bliver lige nøjagtigt, som du vil have det.

Nybyggeri: De mange fordele ved et arkitekttegnet typehus

I arkitekttegnede typehuse følger der en lang række fordele med som standard. Det er blandt andet tryghedsskabende sikkerheder som 10 års byggeskadeforsikring og entrepriseforsikring samt statiske beregninger og energiberegninger foretaget af et eksternt ingeniørfirma. Der følger også en lang række praktiske fordele til huset med som standard – det er fx gulvvarme med trådløse rumtermostater i alle rum, væghængte toiletter, to lags gipslofter samt vinduer og udvendige døre af træ og aluminium med tre lags glas.

Prisen er samtidig fast, hvilket sikrer, at det ikke ender med at overskride dit budget. Nogle byggefirmaer som fx Jely Huse har endda prisgaranti. Det betyder, at hvis du har modtaget et tilbud fra et andet byggefirma, så garanterer de, at de kan matche prisen. De tilbyder også en gennemgang af huset med dig, når du har boet i det i ét år for at sikre, at alt lever op til dine forventninger. Ønsker du et arkitekttegnet typehus som dit nye hjem, er Jely Huse altså et oplagt valg som dit kommende byggefirma.