Skip to the content

Rockfon lofter hjælper med at skabe et rart miljø, så du ikke skal døje med støjgener

Akustikcompagniet

Sponsoreret indhold

Rockfon lofter hjælper med at skabe et rart miljø, så du ikke skal døje med støjgener

Det er ikke alle byggerier, der har taget højde for støjgener og akustik, og det betyder, at lydforholdene ofte er utilstrækkelige. Særligt i nybyggede og minimalistisk indrettede boliger kan der være problemer, hvor det nogle gange føles som om, at lyden kastes fra den ene af side af rummet til den anden til stor gene for beboerne.

Af den grund kan det være relevant for dig som boligejer at overveje akustikken i dit nye hjem. Er rummene meget store, og er interiøret lavet i et hårdt materiale? Hvis det er tilfældet, er der stor chance for, at opsætning af Rockfon lofter vil hjælpe med at skabe et bedre indendørsmiljø, hvor det er rart at være.

Lyddæmpende Rockfon loft – løsningen på dine akustikproblemer

Rigtig mange boligejere er vilde med køkken-alrummet, for her er der plads til familielivet i form af spil, lektier, madlavning og gode snakke. Men hvis der ikke er tænkt over akustikken, og der samtidig er mange hårde materialer, kan det være et meget ubehageligt rum at opholde sig i. Der kan nemlig opstå ekko og et højt støjniveau, når lyden ikke har mulighed for at blive absorberet nogle steder. Det er ærgerligt, når køkken-alrummet er tænkt som et sted, hvor man skal hygge sig og have det godt.

Måske kan du genkende ovenstående situation, men det kan også være, at du oplever dårlig akustik andre steder i dit hjem såsom stuen eller børnenes fællesrum. Selvom der er opsat store møbler i et rum, kan der nemlig stadig være problemer med akustikken. Rockfon lofter kan afhjælpe akustikproblemer overalt i dit hjem, og der er mulighed for at isolere hele loftet eller opsætte lydpaneler enkelte steder. Løsningen afhænger af rummet. Rockfon lofter er produceret af stenuld, som har en lyddæmpende effekt, og de er designet, så de fremstår helt glatte uden synlige samlinger.

Overvejer du, om et Rockfon loft ville være en god løsning i dit hjem, kan du kontakte Akustikcompagniet, som er specialister inden for akustik og at forbedre lydforhold – de kan svare på alle spørgsmål inden for området.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.