Skip to the content

Nytårs take away i Aarhus: Slip for stress op til den store aften

Unico

Sponsoreret indhold

Få nytårsmenuen som take away i Aarhus, og kom godt ind i det nye år uden stress

Er det blevet din tur til at invitere til nytårsfest? Så er overvejelserne sikkert også faldet på, hvad menuen skal bestå af i år. På årets sidste aften er der mange, der gerne vil gøre noget ekstra ud af menuen. Det er dog ikke altid en nem opgave at planlægge en sammenhængende menu bestående af flere retter – ligesom det også ofte involverer at stå i køkkenet i mange timer. Derfor kan det være en hjælpende hånd at bestille maden som nytårs take away i Aarhus, så du er sikret en lækker menu og kan koncentrere dig om gæsterne.

Lækker mad og god vin – sådan skal nytårsmenuen som take away være

På årets sidste dag bliver der skruet op for alt det gode i livet – musik og fest, tid med ens nære relationer, lækker mad og god vin. Det hele pakkes ind i glitter og pænt tøj for at fejre det forgangne år og se frem til det nye.

Overvejer du at bestille nytårs take away i Aarhus, er Restaurant Unico et godt bud. Du og gæsterne kan se frem til en menu inspireret af de råvarer, man kan finde rundt omkring i Danmark – i havet, i skoven og på marken. Der er mulighed for at vælge mellem 4 eller 6 retter bestående af eksempelvis kammuslinger, vildtterrin, ceviche og mange andre muligheder. Der hører også snacks til, ligesom det er muligt at tilkøbe en vinmenu. De 4 eller 6 retter er sammensat ud fra, at de skal give en fuldendt smagsoplevelse. Alle retterne laves fra bunden med stor kærlighed til råvarerne og det danske køkken, og de pakkes forsvarligt ind, så de er nemme at anrette pænt.

Maden skal afhentes mellem kl 10 og 15 på selve nytårsaftensdag. Når det er klaret, skal du ikke sørge for andet end at finde det gode humør frem, tage det pæne tøj på og pynte op til, at gæsterne ankommer. Med nytårs take away i Aarhus er fundamentet for en god aften på plads.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.