Skip to the content

Skal du flytte? Her finder du et flyttefirma

Sponsoreret indhold

Det tager lang tid at pakke et hjem ned i firkantede flyttekasser uanset, om du har mange nipsting i vindueskarmene eller praktiserer en minimalistisk boligindretning. Er det nu, du skifter de kendte omgivelser ud med nye eventyr?

En flytning kræver kræfter, tid og overskud, ligegyldigt om du rykker til en ny adresse lige rundt om hjørnet eller flytter flere hundrede kilometer væk. Derfor vælger mange at få et flyttefirma til at hjælpe med både nedpakning og transport. Læs mere om, hvordan du finder et flyttefirma her på siden.

Få hjælp til flytningen

Det behøver ikke tage lang tid at finde professionelle flyttefolk, som kan aflaste dig undervejs i flytningen. Er du på udkig efter stærke arme, som kan klare de mange kasser for dig? Find et flyttefirma her, som sørger for, at dine personlige ejendele transporteres fra den gamle til den nye adresse uden, at du skal frygte for skårede tallerkener eller knækkede bordben.

Fagfolkene ved, hvordan dine mange ting skal pakkes og stables, så intet lider overlast under transporten. Når du benytter et professionelt flyttefirma, er det din garanti for, at alle dine værdier er intakte, når du pakker dem ud af flyttekasserne igen.

Det skal du huske før en flytning

Før du finder et flyttefirma, som skal klare flytningen for dig, er der flere praktiske ting, der skal planlægges.Har du styr på nedpakning, transport og udpakning? Det er en god idé at forberede flytningen ned til mindste detalje. Du skal derfor huske at købe både flyttetæpper og flyttekasser, ligesom det også er en fordel at gemme gamle aviser, som du kan pakke skrøbelige ting ind i.

Har du brug for assistance til nedpakning og udpakning? Et flyttefirma hjælper dig gerne med andet end transporten. Kan du ikke selv nå at pakke hele hjemmet ned, kan flyttefirmaet også stå for denne del af flytningen. Så skal du heller ikke tænke på at købe flyttekasser, men kan i stedet koncentrere dig om andre opgaver, der ikke nødvendigvis kan knyttes til dit adresseskifte.

Husk at melde din flytning

Har du husket at melde din flytning? Selvom flyttefirmaet fikser flere opgaver for dig, kan de ikke ændre din folkeregisteradresse. Heldigvis tager det ikke mere end et par minutter at gøre, så den opgave kan du hurtigt strege fra to-do-listen. Ved du, hvor du ændrer din adresse? Flytningen skal du melde senest 5 dage efter, at du er flyttet. Du ændrer din folkeregisteradresse på borger.dk med dit NemID.