Skip to the content

Klar vind- og solafskærmning med et læsejl til terrassen

Det er skønt at sidde på terrassen, men når vejret er ustadigt, kan det blive en vindblæst fornøjelse. Med et læsejl til din nye terrasse, kan du nyde vejret uden at blive generet af vinden.

Sponsoreret indhold

Hvis du har en stor grund eller bor på landet og grænser op til marker, kan der let opstå blæsevejr i haven. Det kan hurtigt sætte en stopper for at nyde terrassen, hvis det blæser en halv pelikan, så man skal holde på hat og briller og iføre sig varmt tøj. Her kan et læsejl til altanen, haven eller terrassen være en stor hjælp. Med et læsejl kan du lukke fuldstændig af for vinden. Hvor du før sad og skuttede dig i en varm jakke, kan du pludselig nyde sommersolen uden overtøj og uden at være nødt til at sikre dig, at dine ejendele ikke flyver halvvejs gennem haven på grund af et vindstød. Derudover kan det være med til at skabe en hyggekrog i haven, hvor nysgerrige blikke fra naboer eller forbipasserende ikke kan kigge ind.

Nogle typer af læsejl kan også tages med på farten – tag det fx med på stranden, hvor det ellers ikke er unormalt at få sand alle mulige og umulige steder på grund af en vind, der løber løbsk. Hvis dit læsejl kan tages med, får du det typisk leveret i en praktisk opbevaringspose.

Læsejl som vind- og solafskærmning er nemt at håndtere

Et læsejl er lavet af en dug – enten stof eller akryl, hvor vinden ikke trænger igennem. Det kan typisk rulles ud som et rullegardin, og det er meget let at have med at gøre. Læsejlet er som oftest monteret mellem to vægge eller mellem en væg og fx en stolpe i jorden.

Hos A-Lond og Frederiksborg Markisefabrik er de eksperter i vind- og solafskærmning – herunder produktion af læsejl. Alle produkterne i familievirksomheden fremstilles på fabrikken lidt udenfor Holbæk, og det er godt, gedigent, dansk håndværk. De kommer gerne med et uforpligtende tilbud på et læsejl.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.