Skip to the content

Gode ideer til indretning af børneværelset med navneskilt til dør, vægpynt og hylder

Sponsoreret indhold

Nyt hus, nye venner, ny skole? Hvis du lige er flyttet, er der ikke noget vigtigere end at få dit barn til at føle sig hjemme, og en stor del af det er den rette indretning af børneværelset.

Når man flytter med børn, er det altid vigtigt at sørge for, at de er involverede i processen. Der skal en del forklaring og tid til, at den slags forandringer kan falde på plads. Det gælder uanset, hvor gammelt barnet er. Dermed ikke sagt at forandring ikke kan være godt – det kan være fantastisk, både for dig og dit barn. Dit barn har det som regel godt, der hvor du har det godt. Der er dog en række ting, du som forældre kan gøre, for at dit barn føler sig rigtigt hjemme, når der skal skiftes bolig. Hvis dit barn er for lille til at forstå, hvad det vil sige at flytte, gælder det bare om at skabe trygge og glade omgivelser for jer alle sammen, og sørge for at I hurtigt kan finde jer til rette det nye sted. Hvis barnet er lidt større, er der flere måder at involvere dem i, hvad der sker. I begge scenarier er børneværelset et godt sted at starte..

Personlig og hjemlig indretning af børneværelset

For at du og dit barn kan føle jer rigtigt hjemme, er det vigtigt med en personlig og involverende indretning. For det lidt større barn kan det f.eks. være en rigtig god idé med et navneskilt til døren. Dette er en måde at give barnet ejerskab over netop deres værelse, og sørge for at de rigtigt kan føle, at de har deres eget sted. Man kan få mange flotte skilte, i mange forskellige designs, og ved at inddrage barnet og lade det vælge, kan du fodre den begejstring og glæde, der følger med at få et nyt værelse. På villavejen.com har de mange varianter i smukt egetræ, så du sammen med dit barn kan vælge det helt rigtige skilt, der ikke bare signalerer, at der bor et barn, men at det er dit barn, der bor her. Her finder du navneskilte udformet som dinoer, dyr, heste, kroner osv. Man bestiller indgraveringen, og derfor bliver hvert produkt unikt.

Navneskilt til dør, lærerige plakater og flotte hylder

Når det kommer til selve værelset, findes der selvfølgelig også et utal af måder, man kan gøre indretningen personlig på. Plakater og pynt på væggenekan skabe en stemning af glæde og hygge og kan samtidig være interaktive. Opbevaring er f.eks. essentielt, når det kommer til at holde et børneværelse ryddeligt. Hvis tingene har sin plads, er det meget lettere at rydde op. Med nogle sjove og nuttede hylder kan du skabe plads til dit barn og overskuelighed for dig selv. Du kan også overveje en måleplakat, så du og dit barn kan dokumentere, hvor meget de vokser uden at skulle tegne på vægge eller dørkarme. Eller, for det større barn, kan en plakat med alfabetet eller talrækken være en god måde at øve sig på ting, der hører til de første skoleår – og kan stadig være gode at have, når barnet går i skole. Ved at vælge kvalitetsprodukter designet med barnet for øje, kan du indrette dit barns nye hjem, så det får glæde af det i mange år fremover.