Skip to the content

Roligt sind med indretning

Roligt sind med indretning

Sponsoret indhold

Flere undersøgelser viser, at ca. 15% af den danske befolkning føler sig stresset i hverdagen. Mange har fundet roen tilbage ved at skabe nogle omgivelser, der giver plads til, at man kan dyrke roligheden i tilværelsen. Så i dag vil vi give dig nogle gode råd til at skabe et rum i din bolig, som gør at du får et stærkere og roligere sind.

Skil dig af med de kraftige farver

Hvis et værelse har alt for kraftige farver, kan det hurtigt blive en smule anstrengende at være i rummet. Derfor vil vi anbefale at implementere varme og neutrale farver ind i dine boligartikler. Dog bliver et rum også meget trist og kedeligt, hvis der ingen farver er at få øje på, derfor bør du fokusere på de varmere toner, da det udsender nogle gode glædelige vibes. En brændt rosa farve kan for eksempel være en farve, som virkelig ville skabe en god og hyggelig energi i dit rum. Farvekombinationen er altafgørende, når du forsøger at skabe et rum, der bidrager til et roligt og uforstyrret sind. 

Dine yndlingsdufte

Du har sikkert lagt mærke til at forskellige dufte minder dig om forskellige steder og stemninger. Mange er vilde med duften fra en solcreme, fordi den minder en om ferie, strand og sol. Andre er helt vilde med duften af Chai-the, fordi den minder om juletidens hygge. Du skal derfor finde den duft, som får dig til at slappe af og føle dig godt tilpas. Det er meget individuelt, hvilken duft der vil få dig til at slappe af, men de fleste får det super behagelig, når de dufter til lavendel. Du behøver nødvendigvis ikke at købe en parfume og spraye den rundt i dit rum, der er mange andre alternativer. Duftpinde kan stå i dit rum hele dagen, og har en holdbarhed i helt op til 6 måneder. 

Den rette musik

Musik er altafgørende, hvis du ønsker at skabe et rum med ro og god energi. Musik er med dig i de triste perioder og i de sprudlende perioder. Hvis du sætter noget musik på, som virkelig får dig i et afslappet humør, vil dette også hjælpe til, at du kan få dine tanker lidt væk fra det, som i hverdagen stresser dig. Lana del Ray er en verdenskendt sanger, som specielt er kendt for at lave nogle yderst inspirerende og ørehængende musiknumre, der får en til at slappe helt af i kroppen. Hvis du har problemer med hørelsen og derfor ikke kan sætte en almindelig højtaler til, kan du med fordel tjekke Oticon høreapparater ud, hvor du får garanteret lydkvalitet i verdensklasse. 

Yogahjørne 

Flere undersøgelser viser faktisk, at yoga kan være med til at nedsætte stressniveauet, og det kan derfor være en god disciplin at mestre. Vi ville anbefale, at du laver et lille yoga-hjørne i dit rum, hvor du stiller nogle stearinlys og din yogamåtte. Det ser både super afslappende ud, men det gør også, at du bliver mindet om, at du skal huske yogaen. Sørg også for at få anskaffet dig noget yogatøj, så du får den mest fordelagtige smidighed og fleksibilitet. 

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan skabe et rum, der bidrager til et roligt sind.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.